<

Сесія без перерви: у Павлівській ОТГ за 6 годин депутати розглянули 40 питань

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:59 | 12.02.2018 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

40 питань було винесено на розгляд десятої чергової сесії Павлівської сільської ради 9-го лютого. Рішення приймали 14 депутатів із 22, які прибули на засідання. Обранці громади працювали шість годин без перерви. 

Порядок денний розпочали із слухання звіту голови про його діяльність за 2017-ий рік. Андрій Сапожник підсумував зроблене за рік, зупинився на важливих питаннях соціального-економічного розвитку громади.

Співдоповідачами виступили головний спеціаліст фінансів Галина Климчук, начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко, начальник відділу з питань земельних ресурсів Ростислав Бадивський, начальник соціально-економічного розвитку, інвестицій та містобудування Оксана Стасюк. Секретар сільської ради Ольга Когут звітувала про роботу центру надання адміністративних послуг.

Без зауважень і запитань депутати затвердили звіт про виконання сільського бюджету за 2017 рік.

На сесії були також заслухані звіти про хід виконання програм соціального захисту населення, розвитку фізичної культури і спорту, соціально-економічного розвитку громади, внесені зміни до програми безоплатної правової допомоги населенню громади та три програми затверджено: комплексну з підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на території громади, з питань зайнятості населення та профілактики правопорушень.

Депутати активізувалися, коли дійшла черга до розгляду заяв мешканців громади про надання їм матеріальної допомоги у зв’язку з лікуванням їх та членів родини. Обранці громади визначалися, яку суму виділити у кожному конкретному випадку, адже попередньо затвердили суми на лікування дітям від 500 до 3000 гривень, онкохворим – 5000 гривень.

Щоб мати достовірну інформацію стосовно кожного заявника, Андрій Сапожник запропонував на майбутнє обговорити доцільність створення депутатського фонду з надання допомоги мешканцям громади, аби кожен депутат більше вникав у проблеми своїх виборців.

У кінцевому результаті кошти заявникам були виділені в загальній сумі 12 тисяч гривень.

Були розглянуті й інші важливі питання життєдіяльності громади, з яких понад двадцять – земельних, і  прийняті відповідні рішення.




коментарів: 2
  1. Депутатська, активність зашкалює )) навіщо йти в депутати щоб навть сесію не спромогтися відвідати, я вже неговорю про діяльність, в селі зимою точно ніхто картоплі не саде))

  2. Прикольно. Видатки на чиновників становлять майже те саме що: видатки на дошкільну освіту + благоустрій + культура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер