<

Сергій Кіреєв прозвітував про роботу депутата Іваничівської районної ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 9.12.2016 / Іваничі / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Депутат Іваничівської районної ради по 27 територіальному виборчому округу Сергій Кіреєв прозвітував про свою депутатську роботу на інтернет-виданні “БУГ”.

Я, Кіреєв Сергій Павлович, народився 5-го вересня 1975 року у селі Космівка Іваничівського району Волинської області, проживаю в селі Михалє Поромівської сілької ради, працюю начальником цеху ТзОВ «Скай».  У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» представляю свій звіт як депутат-мажоритарник Іваничівської районної ради по територіальному виборчому округу №27 від Іваничівської районної організаціії Політичної Партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» у Волинській області.

Депутат районної ради – це, перш за все, представник інтересів територіальної громади, який бере активну участь у здійсненні місцевого самоврядування, робить все можливе, аби покращити життя соціальних верств і конкретних громадян.

Тому виявлену у 2015 році мені довіру постійно підкріплюю реалізацією делегованих мені прав відстоювати інтереси мешканців даного округу та розцінюю як свідомо взяті на себе обов’язки, які намагаюся виконувати сумлінно і відповідально.

Моя депутатська діяльність була спрямована на захист інтересів громади Іваничівського району і зокрема села Поромів, виконання доручень у межах депутатських повноважень. Питання розвитку цієї громади та покращення життя і добробуту жителів села набули для мене особливого значення. Не приховую, що пішов у депутати тому що втомився жити в умовах, які склались, і готовий боротись за справедливість та порядок.

Працюю у складі постійної депутатської комісії з питань бюджету, регулювання комунальної власності та розвитку підприємництва. Це дуже відповідальна ланка діяльності депутата, де належить відставити в сторони політичні амбіції, діяти винятково в інтересах жителів району.

Важливе місце в житті кожного населеного пункту відіграє школа. Саме тому був серед тих представників депутатського корпусу Іваничівської районної ради, хто відстояв, аби школа І-ІІІ ступенів у Старій Лішні і надалі приймала у свої стіни учнів найстаршої ланки, не дав закрити школи І ступеня в селах Млинище (Поромівська с/р) та Верхнів (Бужанківська с/р). Також добився виділення коштів у розмірі 12 тисяч гривень на добудову їдальні у селі Лежниця (Поромівська с/р) та 9 тисяч гривень на накриття варильного цеху їдальні у селі Поромів.

Добудова шахти №10 – одне з пріоритетних завдань, що стоїть перед нашою країною сьогодні, адже введення цього вуглевидобувного підприємства в експлуатацію стане вагомим вкладом у економіку країни, сприятиме нашій енергетичній незалежності. Саме тому підтримую у цьому питанні народного депутата України Ігоря Гузя.

Співпрацюю з головою Поромівської сільської ради Завгороднім Леонідом Юхимовичем, намагаюсь бути в курсі усіх подій, що стосуються населеного пункту, чиї інтереси представляю, присутній на сесіях сільської ради.

Станом на сьогодні не пропустив жодного засідання сесії Іваничівської районної ради. Взаємодію з владою спільно з головою Іваничівської районної ради Бадзюнем Андрієм Анатолійовичем, проводив прийом громадян у Поромівській сільській раді.

З депутатського фонду за моєї ініціативи виділено 5 тисяч гривень матеріальної допомоги для жительки села Лежниця Гнатюк Ганни Петрівни на заміну суглоба.

Завдяки результативній співпраці з народним депутатом України Ігорем Гузем Поромівська сільська рада отримає кошти субвенції у розмірі 50 тисяч гривень на вуличне освітлення села Михалє та новий комп’ютерний клас у Поромівську сільську школу вартістю 160 тисяч гривень, а також дитячий майданчик вартістю 79 тисяч гривень. Вважаю це суттєвим плюсом для нашої громади.

Як депутат районної ради я відкритий до виборців, адже це мої сусіди, друзі, мої односельці, котрі завжди можуть до мене звернутись за допомогою.

Дивлячись на зроблене за рік часу, розумію, що підбивати підсумки рано, попереду ще дуже багато всього. Обіцяю не зрадити інтереси громади, діяти винятково в рамках чинного законодавства та усіляко сприяти розвитку Іваничівського району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа