<

Семінар з енергоефективності відбувся в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:07 | 26.08.2015 / Іваничі /
Перегляди
1
/ коментарі 2

З метою забезпечення на постійній основі проведення широкомасштабної роз’яснювальної роботи серед населення, спрямованої на популяризацію механізмів державної підтримки населення, у тому числі ОСББ, ЖБК на утеплення 25 серпня в приміщенні райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Теодора Гавінського відбувся семінар з енергоефективності.

У заході взяли участь об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, депутати районної та селищної рад, органи самоорганізації населення, активні громадські організації, що спеціалізуються на питаннях енергоефективності, засоби масової інформації, працівники відділів та секторів апарату райдержадміністрації, її структурних підрозділів, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади району, активні громадяни.

Провідний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Ігор Матушевський ознайомив присутніх з умовами та перспективами державної підтримки утеплення житлових будинків в Україні.

Про досвід та умови кредитування банками заходів з утеплення будинків говорили представник відділення АБ «Укргазбанк» Людмила Саціна, керуюча Іваничівським територіально-відокремленим відділенням філії Волинського обласного управління ВАТ «Ощадбанк» Людмила Тимощук.

Також в ході семінару було обговорене питання про сучасні енергоефективні технології (обладнання) при проведенні утеплення будинків. Зокрема, заходи з енергозбереження шляхом встановлення ІТП з погодним регулюванням, балансування і терморегулювання системи опалення, роль вікон в енергозбереженні будинків.

Семінар виявився цікавим, змістовним та досить інформативним для всіх учасників.

IMAG0658
IMG_20150825_143631
IMG_20150825_143640
IMG_20150825_143649




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок