<

Щоб не клеїли де попало… В Іваничах депутат пропонує притягувати до відповідальності за “неправильне” розміщення реклами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:19 | 21.04.2016 / Іваничі / /
Перегляди
4
/ коментарі 2

Депутат Іваничівської селищної ради Василь Ігнатюк пропонує притягнути до відповідальності “рекламних агентів”, які ліплять оголошення на електроопорах селища.

Іваничівські депутати, очевидно, вирішили боротися зі стихійним розклеюванням рекламних оголошень на стовпах у селищі. Попри те, що в Іваничах є спеціально відведені місця для реклами, бажаючих заклеїти своїми листівками стовпи не поменшало. Тим паче, перед Великодніми святами на вулицях кипить робота, комунальні служби білять, фарбують… та дехто не помічає старань людей зробити селище кращим.

“Сьогодні по дорозі на роботу побачив таку картину: заїжджі торговці вирішили зробити собі безкоштовну рекламу і додумались розклеїти свої брошурки прямо по свіжопофарбованих опорах вуличного освітлення. Чому б не притягнути їх до відповідальності?”, – каже Василь Ігнатюк.

13023324_1057426707634124_2052780631_n

Стаття 152. КУпАП Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Місця, облаштовані для листівок, залишаються у підприємців поза увагою. Відомо, що цікаву ідею боротьби зі стихійним розміщення оголошень мають комунальники у інших областях. Тих, хто клеїть свою рекламу на стовпах, «дістають» автодозвоном по номерах, що вказані в оголошеннях, а потім виписують штрафи. Кажуть, що там саме таким чином відбили бажання власникам оголошень розклеювати їх де попало. Тож тепер подібне можна запровадити і в Іваничах.




коментарів: 2
  1. Всі міста Волині обклеюють ці торговці. Дійсно треба зловити і притягнути…

  2. Ну-ну побачимо на передвиборчу компанію, а саме Свободи куди вони будуть клеїти свої агітки. Стовби це ж фішка Свободи :=)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер