<

Рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на котельні у Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 21.10.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
401
/ Коментарі відсутні

21-го жовтня рятувальники провели спільні тактико-спеціальні навчання на котельні №1 ТОВ «Аванті-Девелопмент» у Іваничах.

Метою проведення таких навчань є відпрацювання взаємодії адміністрації об’єкту з екстреними службами.

На пункт зв’язку частини 18-ої Державної пожежно-рятувальної частини поступило повідомлення про те, що через порушення правил облаштування та експлуатації електроустаткування виникла «умовна» пожежа на котельні, за адресою вулиця Львівська 6А.

Вже за декілька хвилин по прибуттю до місця умовної пожежі рятувальники  у складі ланки ГДЗС провели розвідку в ході якої було виявлено потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Після чого вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Особовий склад чергового караулу діяв чітко й злагоджено.

Навчання проводилися для досягнення злагодженості в роботі органів управління і служб цивільного захисту з питань організації та оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації та події характерні для осінньо-зимового періоду.

До спеціальних навчань залучалися – рятувальники 18 Державної пожежно-рятувальної частини, поліцейський офіцер Іваничівської громади, екстрена медична допомога Іваничівського відділення, працівники «Волиньгаз» та бригада «Волиньобленерго» .




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа