<

Розсипав на дорогу відходи виробництва: в Іваничах судили водія ТОВ «Пан Курчак»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 23.02.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
1546
/ коментарі 3

Чоловік, який, керуючи вантажівкою ТОВ «Пан Курчак», розсипав відходи курятини на проїжджу частину дороги в селі Соснина, заплатить 340 гривень штрафу.

29-го грудня 2021 року водій, керуючи вантажним автомоблем, перевозив відходи ТОВ «Пан Курчак» (відкорм тварин), які під час руху автомобіля висипалися на проїжджу частину, бо не були належно заріплені. Сталося це в селі Соснина на вулиці Б.Хмельницького, 59. Про це стало відомо з постанови Іваничівського районного суду від 16-го лютого.  

Проти водія порушили адміністративне провадження за ч.1 ст. 139 КУпАП (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення).

В судове засідання чоловік не прибув, однак надіслав клопотання про слухання справи у його відсутність та визнання вини.

Відтак, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання в розмірі 340 гривень штрафу. Також водію доведеться сплатити в дохід держави 496 гривень судового збору.




коментарів: 3
    • Яку, на Вашу думку, суму чи яке покарання взагалі за такі діяння суд мав би присудити?

  1. Як так можна.. Давайте хутчій не баріться і нову статтю з реквізитами!! , треба. скинутись та допомогти бідолашному.
    Ой горе ж то яке….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа