<

Розповіли про офіцера громади, що працює в Литовезькій ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:43 | 14.09.2020 / Іваничі / /
Перегляди
57
/ коментарі 2

Ще не пройшло пів року, як лейтенант поліції Омельчук Роман Леонідович обіймає посаду дільничного офіцера поліції в Литовезькій об’єднаній територіальній громаді, а також в Грядівській та Грибовицьких сільських радах.

Про це повідомляють на сторінці Іваничівського відділення поліції у фейсбуці.

Народився Роман Омельчук у с. Менчичі Іваничівського району. Після закінчення школи у 2007 році молодого хлопця призвали на службу у Збройні Сили України. Мабуть, служіння у Внутрішніх військах в спеціальному підрозділі «Барс», надихнуло Романа піти працювати в правоохоронні органи.

Після звільнення зі служби в Збройних силах України Роман Омельчук пішов працювати до Нововолинського міського відділу міліції де пропрацював до 2017 року на посадах міліціонера патрульної служби, конвоїра, помічника чергового та помічника дільничного інспектора міліції. Після чого прийшов на службу до Іваничівського відділення поліції, де обіймав посади поліцейського з логістики та збереження речових доказів та старшого інспектора з ювенальної превенції.

За короткий термін перебування на посаді дільничного офіцера поліції він розкрив ряд кримінальних правопорушень, зокрема, крадіжок з будинків жителів району та з дачних будинків.

На даний час Роман Леонідович обслуговує велику територію, до якої входять Литовезька сільська рада (с. Литовеж, с. Заболотці, с. Заставне, с. Мовників, с. Кречів); Грядівська сільська рада (с. Гряди, с. Низкиничі, с. Тишковичі, с. Кропивщина, с. Хренів); Грибовицьку сільську раду, а також Дачний масив «Прикордонник» та «Гірник».

Якщо мешканці вказаних територій потребують допомоги у розвязанні проблемних питань, які належать до компетенції Національної поліції, то можуть звертатися до дільничного офіцера поліції Омельчука Романа Леонідовича за телефоном +380966175064.




коментарів: 2
  1. Ромка,знайди мого горника,темнозелений ARDIS,якесь падло вкрало,у Литовежі біля магазину,номер рами 2030.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер