<

Розпочався довгоочікуваний ремонт дороги Іваничі – Бубнів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 12.09.2018 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ коментарів 9

10-го вересня працівники ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс» почали підготовчі роботи з ремонту автомобільної дороги місцевого значення Іваничі-Бубнів.

Розпочався довгоочікуваний поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення Іваничі-Бубнів. Про це повідомляють у Іваничівській селищній раді.

Дорога О 030319 Іваничі-Бубнів з’єднує села Лугове, Древині, Мишів, Іванівка, Менчичі та Соснина з смт. Іваничі – адміністративним (районним) центром. У 2017-му році Іваничівською селищною радою направлено пропозиції у Волинську обласну державну адміністрацію щодо включення її до плану ремонту доріг на 2018 рік.

Відтак, для Іваничівського району на поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення виділено з державного бюджету кошти в сумі 15 190,0 тисяч гривень за умови співфінансування з селищною радою.

Нагадаємо, що жителі сільських рад Мишева і Соснини, об’єднуючись з Іваничівською ОТГ, пріоритетом визнали саме будівництво цієї дороги, що дозволить забезпечити надійне сполучення між селами.

Фото з мережі Фейсбук




коментарів: 9
  1. Це чудово, тільки зараз почнеться сезон на цукровому заводі, і хто буде контролювати перевантажені авто з буряками? Тоді й буде видно на скільки якісний асфальт і як працюватиме влада і поліція для збереження дороги.

  2. Дали гроші на весь Іваничівський район, а гроші районна влада віддала на одну дорогу. Добре кревській відкат пообіцяли..

      • ні, якраз кошти, за які можна було зробити кілька доріг в районі, які в жахливому стані, роблять одну – для Ковальчука, щоб возив свої буряки і розбивав дорогу!!!

  3. Іваничі – Нововолинськ зробіть, бо коли їдиш таке враження що війна не на сході, а у нас.

  4. На що можна надіятися, коли самі ж іваничівці-шофери возять перегруз. Керівництву цукрового заводу пофіг! Поліція в ділі… нічого не може зробити (бо не вміє)

  5. Молодець Войтюк, що привів професіоналів які швидко і якісно все роблять, а не найняв бракороба коптюка з його сантехвідкатом

    • Професіонали, як ви говорите, виграли тендер на виконання даного замовлення. Так що заслуга в тому селищної ради не така і вагома…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця