<

Розпочали довгоочікуваний ремонт дороги Нововолинськ-Іваничі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:27 | 25.09.2020 / Іваничі / /
Перегляди
76
/ коментарів 8

25-го вересня у Нововолинську розпочали роботи з ремонту траси на Іваничі: зрізають старий шар асфальту. Підрядник – Автомагістраль-Південь. На першому етапі заплановано покрити новим асфальтом 7 кілометрів дороги.

Нагадаємо, про довгоочікуваний ремонт відрізку анонсували начальник Служби автомобільних доріг Волині Анатолій Посполітак та народний депутат Ігор Гузь на початку червня.

Були проведені декілька зустрічей із керівником Автодору і питання вдалося зрушити із «мертвої точки».

“Це була моя ініціатива, адже Нововолинськ-Іваничі одна із найпроблемніших доріг в окрузі. Була зроблена проєктно-кошторисна документація Іваничівською ОТГ. Для початку робіт виділено 25 тисяч гривень, але це лише частина коштів. У наступному році ремонт планується завершити”, – розповів нардеп.

Парламентар також додав, що буде підніматися питання прокладення тротуару від кільця біля сервісного центру до села Будятичі.

Борис Карпус пригадує, що неодноразово до нього, як до помічника нардепа, зверталися люди з проханням відремонтувати цю дорогу, тому не може не радувати те, що ремонт уже розпочався. Роботи стартували від Нововолинська.

Заступник голови Іваничівської ОТГ Микола Пасевич розповів, що після розмов із нардепом пішли на зустріч та виділили кошти на проєктно-кошторисну документацію, експертизу, аби якнайшвидше почати ремонт.




коментарів: 8
    • Автомагістраль Південь один з кращих великих підрядників в Україні. Вони роблять якісні дороги по всій країні, навіть за кордоном. В них є Ютуб канал де вони показують свої проекти. Досить вражає

    • До речі, в Іваничах ні на колгоспній, ні на 8 березня ні на залізничній, ні на луцькій вулиці немає жодного тротуару. Дивно що ніхто цього навіть не згадав. Надіюсь цей коментар побачать, адже по цих вулицях пішоходам ходити дуже небезпечно!

  1. Ще б на Соснину хоч трохи полагодили, бо люди які там живуть вже скоро забудуть про слово, що таке Дорога, адже в їхнє село її нема, а лишився тільки напрямок!!!!

  2. Коментарів багато. Проект має бути перед фото на основі цієї інформаційної сторінки. Надалі подається Все як за часів окупації СССР. Змініть форму подання. Рекламно. Без цифр. Ненабридло? Прохання змініть форму надання інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер