<

Ремонт дороги, камери відеоспостереження та утеплення ліцею: в Іваничівській громаді планують зміни до бюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 21.04.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
67
/ Коментарі відсутні

В Іваничівській громаді планують капітально відремонтувати вулицю Єрьоміна, встановити камери відеоспостереження на територіях місцевих ліцеїв та утеплити будівлю Соснинського ліцею.

Депутати Іваничівської селищної ради готуються до чергової сесії, яка відбудеться 23-го квітня. Зокрема, у рамках підготовки до пленарного засідання, активно запрацювали постійні депутатські комісії, на яких обранці іваничівської громади розглядають питання порядку денного та проєкти рішень сесії.

Першими до обговорення питань, які плануються винести на розгляд депутатського корпусу, приступили члени постійних комісії з питань освіти, культури, молоді, охорони здоров’я, фізичної культури, спорту та соціального захисту населення.

Насамперед начальниця фінансового відділу Тетяна Бартновська розповіла про зміни до бюджету Іваничівської селищної територіальної громади на 2021 рік, які плануються внести.

Так, за її словами, на фінансування додаткових видатків спрямовано 1 мільйон 592 тисячі 438 гривень вільних залишків загального фонду бюджету.

З цих коштів 150 тисяч гривень хочуть спрямувати на організацію благоустрою населених пунктів та облаштування вуличного освітлення, 20 тисяч – на придбання товарів для ремонту, 56 тисяч – на встановлення камер відеоспостереження в Іваничівських ліцеях №1 та №2 імені Юрія Лелюкова, 40 тисяч гривень – на ремонт шкільних автобусів, і ще 28 тисяч гривень для оплати робіт по утепленню будівлі Соснинського ліцею.

Також Бартновська зазначила, що збільшено обсяг державних асигнувань на програму «Утримання та розвиток транспортної інфраструктури». За рахунок цього 1 мільйон 400 гривень спрямують на капітальний ремонт вулиці Єрьоміна в Іваничах. Також на ремонт цієї вулиці перенаправлять 500 тисяч гривень з місцевого бюджету.

Члени постійної комісії погодили усі зміни до бюджету громади. Однак, це питання ще мають розглянути на інших комісіях селищної ради та остаточно затвердити на сесії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок