<

“Рекламна кампанія” в Іваничах: стовпи масово обклеюють оголошеннями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 16.01.2018 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

В Іваничах рекламу розміщують у невстановленому для цього місці, незважаючи на заборону розклеювати оголошення на стовпах, деревах тощо, оскільки це порушує благоустрій селища та несе за собою адміністративну відповідальність.

На фасадах будинків, магазинах, зупинках громадського транспорту, опорах електромереж та в інших непризначених місцях з’являються оголошення різноманітного характеру, розміщені невідомими громадянами. Активізувалися підприємці, які рекламують свою діяльність за допомогою розклеювання таких матеріалів, відтак Іваничі рясніють обклеєними стовпами.

Не дивлячись на те, що в селищі встановлено спеціальні дошки, де можна розміщувати рекламу, люди обирають інші об’єкти.

Розклеювання рекламних оголошень в недозволених для цього місцях тягне за собою адміністративну відповідальність. Відповідно до ст. 152 “Кодексу України про адміністративні порушення”, яка посилається на правила благоустрою, котрі затверджуються місцевою радою, штраф за порушення норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів сягає від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Кількість реклами на парканах постійно зростає, ця проблема стоїть дуже гостро для селища. Клаптики паперу наліплені усюди, а от встановлені спеціальні дошки для розміщення оголошень чомусь особливою популярністю не користуються.

Низький рівень культури громадян, які у такий нецивілізований спосіб хочуть вирішити свої комерційні чи побутові питання, має каратися штрафами.

Поспілкувавшись із мешканцями Іванич, “БУГ” намагався почути думки, як змінити ситуацію на краще. Усі співрозмовники були згодні з тим, що дії порушників не можна залишати без уваги.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер