<

Редактор Іваничівської газети: на видання тисне влада

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 21.11.2014 / Іваничі / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Редактор Іваничівської районної газети «Колос» Валентина Петрощук заявляє про тиск керівництва районної ради та РДА та спробу жорстко цензурувати видання.

Про це розповіла депутата Волинської облради Валентина Блінова, що слідкує за перебігом процесу та підтримує Петрощук, у п’ятницю, 21 листопада, – повідомляє Громадське. Волинь.

Блінова нагадала, що під час сесії районної ради 7 листопада депутати вирішили звільнити головного редактора «Колосу» Валентину Петрощук та підписати контракт із Тамарою Гаврилюк. Однак рішення вона вважає неправомірним, бо у секретаріаті ради Бліновій не змогли підтвердити, що рішення таки підтримали більшістю голосів. Зазначимо, що іваничівські депутати голосують руками, тому голоси рахують вручну.

Валентина Блінова незадоволена, що прокурор Іваничівського району не опротестував таке рішення, тому звернулася до прокурора Волинської області Вадіма Максимова, щоб він взяв на контроль цю справу.

Також вона стверджує, що екс-голова РДА Андрій Бадзюнь, який нещодавно пішов у відставку, свого часу вимагав від головного редактора давати кожну сторінку чергового номеру йому на затвердження обосисто.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер