<

«Разом до перемоги»: в Іваничах відбувся другий благодійний марафон на підтримку ЗСУ. Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:08 | 8.08.2022 / Іваничі, Таблоїд / , , , , /
Перегляди
1718
/ Коментарі відсутні

7-го серпня в центрі Іванич відбувся другий благодійний марафон «Разом до перемоги». Його провела БО «Молода Україна» разом з місцевими волонтерами. Під час заходу на допомогу ЗСУ вдалося зібрати майже 33,5 тисячі гривень.

Благодійний марафон, який, нагадаємо, відбувся в Іваничах вже вдруге, відвідали кілька сотень людей. Захід об’єднав у собі патріотичний концерт та ярмарку.

Підтримати й надихнути іваничівців та налаштувати їх на перемогу приїхали талановиті артисти з Волині, яких згрупувала благодійна організація «Молода Україна». Її очільник Заслужений артист України, композитор з Луцька Сергій Скулинець, розпочинаючи захід, наголосив, що наразі просто необхідно допомагати бійцям, які, ризикуючи своїми життями, крок за кроком наближають нашу перемогу і нищать підлих рашистів.

За його словами, наразі БО «Молода Україна», своїми виступами в різних куточках Волині збирає кошти на покупку автомобіля бійцям на передову. Артист закликав жителів горомади долучитися до хорошої справи.

Ініціаторка благодійного марафону волонтерка з Павлівської громади Тетяна Грицюк, яка, нагадаємо, двічі проводила такі ж заходи в Павлівці, також попросила іваничівців не бути байдужими й активно допомагати військовим. Вона переконана, що омріяну перемогу можна здобути лише тоді, коли всі українці об’єднаються і стануть надійним тилом й стабільною підтримкою ЗСУ.

Окрім цікавого концерту, під час марафону працював благодійний ярмарок. До його проведення активно долучилися місцеві волонтерки, яких згрупувала Олександра Шептор. Нагадаємо, ці дівчата сушать і передають бійцям на передову сухі борщі й супи, організовують збір коштів на вкрай потрібну для військових техніку, зокрема, вже купили дрон й автівку, а також саме вони, всупереч волі селищної ради, провели благодійний ярмарок «Разом до перемоги». Тоді, завдяки підтримці і небайдужості жителів селища, на допомогу ЗСУ вдалося зібрати понад 57 тисяч гривень.

Під час ярмарку присутні мали можливість посмакували випічкою та різноманітними солодощами, які спеціально і власноруч приготували небайдужі кулінари, а також втамувати спрагу прохолодними лимонадами.

А ще жителі селища залюбки купували мило, декоративні вироби й різні прикраси ручної роботи, букетики із цукерок, патріотичні футболки, сувеніри, магнітики, марки, сумки і чашки.

Подбали організатори і про розваги для малечі. Діти із задоволенням малювали малюнки, які волонтери передадуть військовим, та смакували солодкою ватою.

Діти і дорослі охоче брали участь і в благодійній лотереї, під час якої можна було за символічну плату виграти цікаві призи.

Окрім столів із патріотичною та кулінарною продукцією, іваничівські волонтерки підготували фотоколаж на підтримку бійців Азову, які наразі перебувають в полоні в рашистів.

Також під час марафону присутні фотографувалися біля картини з рускім кораблем, та з українським прапором, який спеціально передали бійці з передової зі своїми підписами і побажаннями.

Сподобалась місцевим мешканкам і нова патріотична фотозона, яку спеціально облаштувала Яна Капись.

Загалом під час марафону вдалося зібрати 33 тисячі 440 гривень. З них 15 тисяч 200 гривень іваничівці пожертвували БО «Молода Україна» на авто для ЗСУ.

Ще 18 тисяч 240 гривень “вторгували” на ярмарку іваничівські волонтери. З цих коштів 2100 люди кинули в скриньку на реабілітацію бійців Азову, яка стояла біля фотостенду.

Волонтери вирішили, що 10 тисяч докладуть до покупки автомобіля місцевому мешканцю, який пішов добровольцем і зараз обороняє рідну країну. А решту 4540 спрямують на придбання м’яса, для приготування сухих супів.

Пропонуємо читачам фоторепортаж із благодійного марафону:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер