<

«Разом до перемоги»: в Іваничах відбудеться другий благодійний марафон на підтримку ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:17 | 4.08.2022 / Іваничі / , , , , , , /
Перегляди
442
/ Коментарі відсутні

7-го серпня о 16:00 в центрі Іванич, на вулиці Грушевського, відбудеться другий благодійний марафон «Разом до перемоги» на підтримку ЗСУ. Мешканців та гостей з інших громад запрошують долучитися до проведення заходу. Також закликають приєднатися до ярмарки умільців, які виготовляють вироби ручної роботи, випікають смачну випічку або ж проводять цікаві майстер-класи для діток.

Як запевняють організатори, програма марафону включає багато цікавого. Зокрема, відбудеться благодійний ярмарок, на якому будуть представлені оригінальні вироби ручної роботи й смаколики від місцевих господинь.

Також на відвідувачів чекає концертна програма, під час якої виступлять місцеві колективи та інші творчі діячі з сучасними українськими патріотичними піснями та віршами. Завітає на марафон і спеціальний запрошений гість – заслужений артист України, композитор Сергій Скулинець разом з БО “Молода Україна”.

Організовує благодійний марафон активістка з Павлівської громади Тетяна Грицюк. Нагадаємо, вона двічі проводила такі ж заходи в Павлівці, а нещодавно – і в Горохові. За її словами, це робиться, аби допомогти нашим захисникам. Адже усі виручені кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Долучилися до марафону і місцеві волонтерки, яких згрупувала Олександра Шептор. Нагадаємо, ці дівчата сушать і передають бійцям на передову сухі борщі й супи, організовують збір коштів на вкрай потрібну для військових техніку, зокрема, вже купили дрон й автівку, а також саме вони, всупереч волі селищної ради, провели благодійний ярмарок «Разом до перемоги». Тоді, завдяки підтримці і небайдужості жителів селища, на допомогу ЗСУ вдалося зібрати понад 57 тисяч гривень.

Активісти просять бути небайдужими й активними, прийти на захід і допомогти бійцям. Адже там, в гарячих точках, їм необхідна наша допомога.

Окрім цього, організаторам потрібна допомога і в проведенні благодійного марафону.

Усіх, хто має якусь річ, яку може пожертвувати на ярмарку і цим допомогти нашим Захисникам, просять долучатися.

“Це можуть бути і вироби ручної роботи: заколочки, віночки, обереги, картини, випічки печива, тощо. Також потрібні люди, які можуть провести майтер-класи по малюванню з дітками. Просимо долучитися усіх підприємців і підтримати наш благодійний марафон “Разом до перемоги”.

Можете приїжджати з торгівлею на ярмарку. Підтримайте наших Захисників і підтримайте активніше, прошу вас. Адже, завдяки нашим ЗСУ, у нас з вами є ранок, день і ніч. Тому не будьте байдужі”, – наголосила Тетяна Грицюк.

Усіх, хто може підготувати випічку, вироби ручної роботи, провести майстер-класи з дітками та запропонувати іншу допомогу в проведенні марафону, просять відгукнутися і телефонувати за номером: 096 727 33 53.

Читайте також:

«Разом до перемоги»: в Іваничах на благодійному ярмарку для ЗСУ зібрали понад 57 тисяч гривень

Концерт, ярмарок, змагання та розваги й аніматори для дітей: в Павлівці відбувся благодійний марафон. Фоторепортаж

За кошти, зібрані на благодійному марафоні в Павлівці, придбали автомобіль, який передадуть бійцям на передову

Ярмарок, змагання, розваги для дітей, виступ луцького артиста: у Павлівці відбувся другий благодійний марафон на підтримку ЗСУ

Чашка кави, або допомога ЗСУ: волонтерка з Павлівської громади організувала онлайн-марафон

Допомога ЗСУ – першочергова і важливіша за усі інші справи: волонтерка з Павлівської громади з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям

В Іваничах волонтери готують для солдат «сухий» борщ: 220 порцій вже передали військовим у Чернігів

«Газова атака»: іваничівські волонтери передають бійцям на передову унікальний «сухий» суп




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця