<

Питання законності та небезпека для дітей: у селі Бортнів Поромівської громади поліція перевіряє викопані ставки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:31 | 14.08.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
1905
/ коментарів 6

У селі Бортнів Поромівської громади мешканці підняли питання законності викопаних ставків та їх безпечності. П’ять копанок розташовані на території села, одна з них огороджена, як приватна територія. Однак жителі кажуть, частина землі – комунальна власність. Разом з тим бідкаються, що вже неодноразово рятували дітей з водойм.

Мешканець села Бортнів розповідає, що раніше тут просто був міліоративний рів, пасовище для худоби. Вода, яка б’є з джерела, з часом зникала. Згодом на території викопали п’ять ставків. Один із них, говорять жителі, незаконно використовують, біля якого чоловік побудував баню, розводить рибу.

Разом з тим, інші необгороджені ставки несуть небезпеку для дітей. Уже були випадки, коли з води діставали малечу.

Люди повідомили в поліцію про нецільове використання земельної ділянки мешканцем села Бортнів. 13-го серпня на місце приїхала слідчо-оперативно група. Власника не було, в телефонному режимі він повідомив, що має всі документи, але ні приїжджати, ні говорити щось більше поліцейським, відмовився.

За повідомленням представників громади, які заявляють на мешканця села про незаконне використання землі, вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР.




коментарів: 6
  1. Дуже гарне небо відблискує у водоймах.
    А люди злі… Люди таке розівчились помічати…

  2. Не дуже зрозуміло, чого хоче цей парубок з відео. Неогороджені копанки – “треба зробити огорожу”. Огороджена копанка – “чому тут огорожа?”

    • я теж цього не зрозумів, таке враження що хоче просто собі ці ставочки забрати і не важливо як

  3. Хохлопітеки хочуть халяви.Прикладів я знаю багато,коли орендатор відмовляється від ставка,в якому ще дуже багато риби.Ловіть люди,зберігайте те що є,примножуйте!Так ні через рік два там від сіток і електроудочок жаби навіть не живуть.

  4. В нього 2 дітей і він не може кругом своєї будівлі поставити огорожу.Але хоче скрізь навести порядок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер