<

П’яний водій, який вчинив ДТП в Низкиничах, заплатить 17 тис. штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:13 | 22.02.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
565
/ Коментарі відсутні

В Іваничах судили водія, який керував автівкою в стані алкогольного сп’яніння та ще й вчинив ДТП, допустивши зіткнення з іншим автомобілем.  

27-го листопада 2021 року о 13:40 в селі Низкиничі на вулиці Незалежності сталася ДТП. Водій автомобіля «DAEWOO Sens» не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen, після чого самовільно залишив місце аварії. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 10-го лютого.  

Відповідно до матеріалів справи, винуватець ДТП мав ознаки алкогольного сп`яніння: запах алкоголю з порожнини рота й почервоніння обличчя. Однак, від проходження огляду відмовився в присутності двох свідків.

Проти горе-водія порушили адміністративне провадження за трьома статтями: ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), та ст.122-4 КУпАП (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди).

У суді чоловік повністю визнав свою вину у вчинених правопорушеннях, запевнив, що щиро розкаявся й просив суворо його не карати. Він пояснив, що, будучи в п`яним, взяв машину проїхатись, після чого здійснив ДТП.

Суд, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання – 17 тисяч гривень штрафу. Також водію доведеться сплатити в дохід держави 496 гривень судового збору.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер