<

Приміщення поліції в Іваничах хочуть відремонтувати за кошти громади: на оновлення фасаду й дах планують виділити 1,2 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:17 | 15.02.2023 / Іваничі / , , , /
Перегляди
1557
/ коментарі 4

Будівлю, в якій розташовується Іваничівський відділ поліцейської діяльності №1, ремонтуватимуть за кошти місцевого бюджету. Йдеться про оновлення фасаду й перекриття даху.

Депутати на сесії 15-го лютого внесли зміни до Програми забезпечення особистої безпеки громадян, підтримання публічного порядку та публічної безпеки, в т.ч. безпеки дорожнього руху на території Іваничівської селищної територіальної громади, а також протидії злочинності на 2019- 2023 роки.

Напередодні це питання розглянули під час засідання земельної комісії. Тоді голова громади Лідія Томашевська зазначила, що оскільки приміщення поліції знаходиться на території громади, захищає інтереси її мешканців та сплачує сюди ПДФО, то й ремонтувати його прийдеться за кошти місцевого бюджету.

За її словами, нещодавно спеціальна перевірка порівняла усі поліцейські приміщення області й встановила, що будівля відділу поліцейської діяльності №1 знаходиться в найгіршому стані. Мовляв, тут протікає дах й необхідно ремонтувати фасад.

До слова, кілька років тому на ремонт місцевого відділу поліції з бюджету громади вже виділяли 500 тисяч гривень. За ці кошти, як зауважила Томашевська, частково відремонтували дах будівлі.

Щоправда, наразі депутати лише внесли зміни до Паспорта Програми й змінили загальний обсяг ресурсів, необхідних для її реалізації з 500 тисяч гривень до одного мільйона 200 тисяч гривень. А кошти спрямують тоді, коли вони появляться в бюджеті. Бо наразі необхідної суми немає.




коментарів: 4
  1. Через дорогу від поліції приміщення місцевої школи, але на дірявий дах над нашими дітьми грошей немає. Хай школярі дихають грибком. Та й чи правомірно виділяти кошти на ремонт установи, яка фінансується з держбюджету?

  2. томашевська вирішила в обєз’яннік вкластися замість шкіл.
    А шо: в школу вона вже ніколи не повернеться, а вот в обєз’яннік рано чи пізно, але точно!

  3. А чому за кошти місцевого бюджету?
    Нехай ремонтують власними силами, щоб байдики не били.
    І кошти нехай беруть ті, які беруть з людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер