<

Приміщення колишньої школи-інтернату, що в Іваничах, передали на баланс селищної ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:40 | 11.02.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
40
/ 1 коментар

Приміщення колишньої школи-інтернату, яке наразі пустує, передали на баланс Іваничівської селищної ради.

Рішення прийняли під час чергової четвертої сесії обласної ради 11-го лютого.

Відтак, депутати вирішили передати із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області з балансу Затурцівської спеціальної школи «Центр освіти» у комунальну власність Іваничівської селищної ради єдиний майновий комплекс, що включає:

  • навчальний корпус (школу), площею 570,1 кв. м
  • адмінбудинок, площею 106,2 кв. м
  • гуртожиток, площею 2401,6 кв. м
  • господарський корпус, площею 516,7 кв. м
  • їдальню, площею 412,3 кв. м
  • котельню, площею 99,7 кв. м із земельною ділянкою, площею 2,3207 га
  • очисні споруди, площею 16,5 кв. м із земельною ділянкою, площею 0,0236 га.

Відповідно до ухваленого рішення, т.в.о. директора Затурцівської спеціальної школи «Центр освіти» Лариса Лопухович та Іваничівський селищний голова Лідія Томашевська мають забезпечити передачу майна та в місячний термін подати акти приймання-передачі на затвердження голові обласної ради.

Нагадаємо, 15-го грудня це питання розглянули і погодили депутати Іваничівської селищної ради під час пленарного засідання. Приміщення школи-інтернату хочуть доєднати до місцевого ліцею №1 і створити навчальний комплекс, аби учні могли навчатися в одну, першу зміну.

Тепер же майбутнє колишньої школи-інтернату вирішене вже остаточно. Депутати облради переконані, що завдяки такому рішенню збережуть чимале приміщення від руйнації й дадуть йому нове життя.

До речі, минулого року Іваничівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат реорганізували шляхом приєднання до Затурцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки». А, відтак, і закрили. Тож будівля пустувала.

Відзначимо, що колектив школи-інтернату виступав проти реорганізації закладу та звертався до Волинської обласної ради з проханням забезпечити його подальше функціонування.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок