<

Приміщення старої лікарні в Іваничах стали притоном для алко- та наркозалежних?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 12.04.2016 / Іваничі / , /
Перегляди
27
/ коментарів 6

У покинутих приміщеннях старої лікарні в Іваничах збираються підозрілі компанії, які систематично порушують правила громадського порядку. Депутат селищної ради Василь Ігнатюк звертається до правоохоронних органів взяти це питання на контроль.

Молоді й не дуже компанії в селищі полюбляють збиратися на свіжому повітрі, відпочити за пляшкою оковитої, посміятися та послухати музику, бажано погучніше. І часто такі гуляння тривають дуже пізно прямо біля житлових будинків, а в деяких родинах підростають маленькі діти.

У зруйнованих приміщеннях лікарні можна знайти що завгодно – купи сміття, порожні пляшки, пристрої для скурювання трави.

Фото000078

Сусіди, які хочуть вберегтися від галасливих компаній, попросили допомоги у депутата селищної ради Іванич Василя Ігнатюка. Він у свою чергу підготував депутатське звернення начальнику Іваничівського ВП ГУНП у Волинській області Олегу Гуричу:

“Шановний Олег Володимирович! До мене, як до депутата Іваничівської селищної ради, на особистому прийомі звернулись жителі смт. Іваничі, які мешкають по-сусідству зі «старою лікарнею», попросили посприяти у виявленні осіб, які систематично порушують правила громадського порядку та розпивають спиртні напої і, можливо, вживають наркотичні препарати в покинутих приміщенях «старої лікарні». Крім того, вони вмикають гучно музику та використовують ненормативну лексику, що теж призводить до порушення тиші у нічний час. Також хочу довести до Вашого відома, що по-сусідству зі «старою лікарнею» проживають сім’ї, у яких є малолітні діти.

Численні звернення до дільничого інспектора з проханням вжити заходів не дали позитивних результатів. На підставі вищевикладеного, керуючись Законом України “Про статус депутатів місцевих рад”, звертаюсь до Вас з проханням розібратись в ситуації та вжити заходів щодо встановлення вищезгаданих осіб та притягнення їх до відповідальності згідно чинного законодавства”.

Фото000049

Якщо правоохоронці не відреагують на звернення депутата та скарги жителів, не важко зрозуміти, що закинуті приміщення лікарні стануть притоном, навколо якого постійно будуть збиратися алкоголіки та наркомани.

“Я особисто проживаю недалеко звідти і часто на свої очі бачу, що там коїться. Минулої п’ятниці ми з секретарем селищної ради Володимиром Сарабуною, заступником голови Миколою Пасевичем біля 22:00 виходили патрулювати, проте якраз в цей час ніяких сумнівних компаній там не було”, – розповідає Василь Ігнатюк.

Фото00059

Інтернет-видання “БУГ” попередньо піднімало питання недобудов у Нововолинську, які стали обузою для керівників міста та прихистком для наркозалежних і безпритульних. У Іваничах активісти не чекали на правоохоронців й самі розпочали патрулювання біля території, що належить старій лікарні. Останнє слово залишається за поліцією та представниками місцевої влади.

Фото з архіву редакції

Фото000088




коментарів: 6
  1. Васьок, а хіба не твоі свободовці придбали ці приміщення? То хай охороняють власники або шось роблять з ними.

    • Що придбано це охороняється. А саме ці приміщення є на балансі селищної ради.
      Вовчик

  2. Некого не спіймали тому, що напевне Василь попередив своїх побратимів про даний рейд.

    • Скажу так: Караван іде, а Собаки гавкають.

      На Сході є прикмети і ознаки,
      які тут знає кожний чингіcхан:
      якщо в аулі гавкають собаки,
      це означає, що проходить караван.

      Той караван дратує всіх навколо,
      бо всі сидять – а він кудись іде.
      Як тільки він дошкандибає до околиць,
      собача зграя неодмінно нападе.

  3. Хороший вірш, глубокий’ головне шо караван кудись іде. і дошкандибаэ.

  4. Можна йти, повзти або шкандибати, але рухатись.
    А можна сидіти на прив’язі та гавкати.
    Jedem das Seine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа