<

Прокуратура Іваничівського району зайнялася незаконним будівництвом у Павлівському лісництві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:51 | 6.04.2015 / Іваничі /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Депутати Волинської обласної ради на сесіях підіймали питання законності використання в області земель лісового фонду й зверталися в органи прокуратури щодо надання оцінки фактам самовільного будівництва на цих землях. 

Відтак прокуратура Іваничівського району наразі вимагає знести незаконно збудовані споруди на самовільно зайнятій земельній ділянці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Встановлено, що на землях лісового фонду Павлівського лісництва державного підприємства «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» товариство з обмеженою відповідальністю «Павлівське мисливське господарство» спорудило будинки відпочинку й гараж без жодних правовстановлюючих документів на лісову ділянку та дозволу на проведення будівництва.

Оскільки товариство незаконно зайняло цю ділянку, облаштувало на ній нові споруди та безоплатно використовувало землі лісового фонду, прокуратурою району скеровано позов до господарського суду Волинської області з вимогою знести усі незаконно споруджені будівлі й привести ділянку в первинний стан.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер