<

Пройшла нарада голови Іваничівської РДА з сільськими головами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 6.02.2015 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

5 лютого під керівництвом голови районної державної адміністрації Федора Войтюка за участю голови районної ради Віктора Вілентка відбулася  нарада з сільськими головами. На порядок денний були винесені найважливіші питання.

Зокрема, начальник управління фінансів райдержадміністрації Тетяна Крась поінформувала про окремі питання штатної чисельності працівників бюджетних установ, які фінансуються з місцевих бюджетів району, – пише Іваничівська РДА

Про  організацію роботи в районі щодо розміщення тимчасово евакуйованих громадян України з окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції доповідав Юрій Малка – начальник Іваничівського районного відділу ДС НС України у Волинській області.

Разом з тим, начальник відділення військового обліку та бронювання солдат, сержантів запасу Нововолинського ОРВК капітан Микола Нагірний роз’яснив присутнім ст.. 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та подякував директорові районного центру зайнятості та начальнику управління соціального захисту населення райдержадміністрації за плідну співпрацю.

Надія Таравська –  заступник начальника – начальник Іваничівського відділення Нововолинської  ОДПІ ГУ ДФС у  Волинській області ознайомила присутніх сільських голів зі змінами в податковому законодавстві.

Начальник відділу Держземагенства в Іваничівському районі Ростислав Бадивський інформував про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення, розташованих в межах населених пунктів і за їх межами та ефективності їх використання.

Про  організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру у 2015 році доповідав директор районного центру зайнятості Гарік Татоян.

Голова районної ради повідомив, що на сесії селищної ради 4 лютого 2015 року секретарем селищної ради було обрано ВАЯНТА Олександра Васильовича.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок