<

Проінспектували Литовезьку, Поромівську громади та дачні масиви: на двох осіб склали адмінпротоколи за спалювання трави та сміття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:15 | 1.04.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
314
/ Коментарі відсутні

Іваничівські рятувальники 31-го березня з екоінспектором та дільничним офіцером селища Іваничі провели чергову рейдову перевірку населених пунктів району.

Під час рейду по території Поромівської, Литовезької сільської Ради та дачними масивами «Шахтар» та «Прикордонник», де напередодні виникли пожежі сухого трав’яного настилу та загорання сміття (23-го березня с. Морозовичі та 27-го березня дачний масив
«Шахтар»).

Під час рейду провели робочі зустрічі з головами сільських
рад та головою ради садівничого товариства масиву «Шахтар». По даних фактах загорання представником державної екологічної інспекції на двох осіб складено протоколи за статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення до яких будуть застосовані заходи адміністративного впливу.

Під час рейду також було проведено профілактичні бесіди громадянами по запобіганню пожеж в екосистемах та ознайомлено з новими розмірами адміністративних стягнень за порушення правил пожежної безпеки та норм екологічного законодавства, також вручено роз’яснювальні листівки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок