<

В Іваничівському районі найбільш криміногенною є нововолинська зона

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:00 | 7.08.2015 / Іваничі / /
Перегляди
12
/ коментарі 2

Практично 70% злочинів в Іваничівському районі припадає на нововолинську зону. Про це 6-го серпня на сесії районної ради  повідомив підполковник міліції Михайло Бобик.

Про стан законності в Іваничівському районі за перше півріччя 2015 року на сесії райради прозвітував заступник прокурора Владислав Гуслєв.

“На території району впродовж 6 місяців 2015 року зареєстровано 176 кримінальних проваджень, за аналогічний рік – 164. Має місце зростання вчинення  тяжких злочинів, зросла також кількість злочинів проти власності. Скоєно, зокрема, 63 крадіжки та три розбої.” – зазначив заступник прокурора.

Із наведених чисел стає зрозуміло, що злочинність у порівнянні з минулим роком таки зросла, хоча, як каже Владислав Юрійович, спільно з правоохоронними органами вдалося зупинити ріст злочинності за участю  неповнолітніх – з дев’яти злочинів в минулому році до шести  в цьому. Суттєво зменшилась кількість злочинів, вчинених особами, що уже раніше притягувались до кримінальної відповідальності, групами осіб та особами в стані алкогольного сп’яніння. У ході проведення перевірки робочою групою внесено дев’ять доручень, притягнено до відповідальності дев’ять працівників міліції. Зареєстровано три кримінальні провадження у сфері запобігання корупції.

Владислав Гуслєв закликав депутатів вживати заходи щодо правового виховання населення. “Такі заходи повинні виконувати всі органи, в тому числі органи місцевого самоврядування. Депутати обираються не для того, щоб сидіти і просто приймати рішення. Вони мають спілкуватися з людьми і доводити до них певні норми законодавства.”- сказав він.




коментарів: 2
  1. Нововолынск самый НАРКОМАНСКИЙ город Западной Украины! Депрессивный город с шахтами пустыми как Червоноград.

  2. для початку добре було б заборонити продавати алкоголь після 10ї вечора. може і менше пятної бидлоти стане. а ще краще, закон на “тунеядство” я в Білорусі. ато попривикали сидіти на маминих шиях і біржах. хай працювати йдуть, тоді не будуть по ночах шастати, коли в 7 на роботу вставати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа