<

Про підсумки проведення четвертої хвилі мобілізації говорили на нараді під керівництвом голови Іваничівської РДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:55 | 18.04.2015 / Іваничі /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Відбулась чергова нарада під керівництвом голови районної державної адміністрації Федора Войтюка

15 квітня 2015 року в залі засідань райдержадміністрації відбулась чергова нарада під керівництвом голови  районної державної адміністрації Федора Войтюка за участю заступника голови районної ради Юрія Мазурка, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, окремих підприємств, установ та організацій району, сільських та селищного голів, представників ЗМІ, – пише Іваничівська РДА.

Нараду Федір Васильович розпочав з представлення новопризначених заступників, привітав їх з першим робочим днем та побажав сили, наснаги й терпіння у роботі.

На порядок денний було винесено ряд важливих питань. Зокрема, начальник управління фінансів райдержадміністрації Тетяна Крась та заступник начальника – начальник Іваничівського відділення Нововолинської  ОДПІ ГУ ДФС у  Волинській області Надія Таравська інформували про підсумки виконання бюджету району за І квартал 2015 року. Зазначивши, що районний бюджет виконано на 93,8 відсотка, недобір 288,2 тис.грн. за підсумками І кварталу 2015 року надходження податку на доходи фізичних осіб склали 4370,5 тис.грн., рівень виконання до планових показників – 93,8 відсотка, недобір – 290 тис. грн..

Про підсумки проведення четвертої хвилі мобілізації  та завдання на чергову хвилю доповідали військовий комісар Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату Олександр Плужнік, головний спеціаліст з питань оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Ігор Гонтарський та головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги, голова військово-лікарської комісії Роман Киця. Які зауважили, що для покращання проведення чергової хвилі мобілізації потрібно призначити особу у військкоматі, яка буде закріплена за районом і буде володіти інформацією про поіменне оповіщення, прийняття рішень по тому чи іншому  військовозобов’язаному; налагодити співпрацю дільничних інспекторів та сільських голів; надавати посильну допомогу підрозділам ДАІ методом вручення повістки військовозобов’язаному, що включений в список, як такий, що розшукується.

Наступне питання порядку денного висвітлив заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Вільчинський щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції та їх сімей, що проживають на території району та проект районної програми з підтримки демобілізованих військовослужбовців – учасників антитерористичної операції. Який повідомив, що  підготовлено проект районної програми підтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на  2015 рік, яка буде доопрацьована і винесена на розгляд сесії районної ради.

Про забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єктів паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства   та  соціальної сфери району. Про стан утримання захисних споруд цивільного захисту на об’єктах, розташованих на території району доповідав головний інспектор Іваничівського районного сектору управління ДС НС України у Волинській області Анатолій Киричук

Голова РДА Федір Войтюк ознайомив присутніх з листом Відокремленого підрозділу «Волинські магістралі електричні мережі» щодо дотримання вимог Правил охорони електричних мереж та пожежної безпеки та зауважив, що з метою збереження життя та здоров’я, запобігання відключення повітряних ліній електропередач, забезпечення безперебійного електропостачання

Начальник відділу субсидій управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валерій Рода ознайомив присутніх з порядком оформлення субсидій, заповнення декларації про доходи. Зазначивши, що урядом прийнято зміни до законодавства, відповідно до яких суттєво спрощено механізм оформлення  житлової субсидії. Відтепер органи соціального захисту отримуватимуть від населення лише заяву та декларацію.

За підсумками наради дано ряд пропозицій та доручень щодо подальшого вирішення питань, а також будуть видані відповідні розпорядження.

ee6baf97843aad8c5801d7e15ee99c85_XL
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця