<

Представники влади та поліції перевірили, як ремонтують дорогу в Іваничівському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:04 | 2.07.2020 / Іваничі / , , /
Перегляди
32
/ 1 коментар

1-го липня проінспектували, як відбувається виконання ремонтних робіт на дорозі загального користування місцевого значення О 030104 «Маркостав-Бужковичі-Луковичі-Орищі» в Іваничівському районі.

Про це йдеться на сайті Іваничівської РДА.

Перевірку проводили із представником підрядника МП «Шлях» голова Іваничівської райдержадміністрації Микола Смаль, заступник голови райдержадміністрації Ігор П’ятоха, сільський голова Михайло Бойчук, начальником Іваничівського відділення Горохівського відділу поліції ГУ Національної поліції України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк, інспектор сектору реагування патрульної поліції Максим Цюпак, сільський голова Павлівки Андрій Сапожник.

“На сьогоднішній день на дорозі проводяться такі роботи: косять траву, чистять обочини. У подальшому планують засипати великі вибоїни та відремонтувати білощебеневе покриття до села Луковичі”, – йдеться в повідомленні.

За даними Вікіпедії, автошлях О030104 – шлях довжиною 15,2 км, обласна дорога місцевого значення у Волинській області. Пролягає по Володимир-Волинському (2,0 км) та Іваничівському (13,2 км) районах від перетину із Т 0302 до перетину із Т 0302. Проходить через села Маркостав, Бужковичі, Луковичі, Орищі.

Розпорядженням Волинської ОДА №98 від 25.02.2020 дорогу передали на баланс Служби автомобільних доріг Волинської області, проте протяжність зазначена – 13, 5 км.

На сайті РДА зазначають, що на ці роботи будуть використовувати щомісячно 340 тисяч гривень коштів дорожнього фонду на Волинську область для експлуатування та отримання доріг місцевого значення.

Поточний дрібний ремонт цієї ділянки дороги проводили ще у 2017-му році, вартістю 600 тисяч (наполовину з обласного та районного бюджету).




один коментар
  1. “рука-лице” ви проінспектуйте і зробіть для початку Т 0305. Таке враження її спеціально ніхто не робить, щоб до вас там в Іваничах ніхто не доїхав…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер