<

Представники влади та духовенства Іваничівської громади вшанували пам’ять загиблих від голодоморів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:33 | 28.11.2021 / Іваничі / /
Перегляди
593
/ Коментарі відсутні

27-го листопада День Пам`яті жертв голодоморів (1932-1933, 1921-1922 та 1946-1947 р в Україні) представники влади та духовенства Іваничівської громади принесли свічки до пам’ятника Тарасу Шевченку та вшанували пам’ять мільйонів загиблих від голодоморів хвилиною мовчання.

Захід відвбувся в рамках Загальнонаціональної акції «Запали свічу пам’яті», повідомляє офіційний сайт Іваничівської селищної ради.

Митрофорні протоієреї, Благочинні Володимир-Волинської Єпархії, настоятелі Свято-Покровського храму отець Андрій та отець Василь відслужили літію за жертвами голодоморів.

“Цей день установлено, щоб ми пам`ятали, що український народ заплатив надзвичайно високу ціну за свою волю. Ця трагедія назавжди лишиться у пам’яті  наступних поколінь.
Історія побудови української незалежності. Коли майже кожна українська родина зазнала непоправних втрат. Ми пам`ятатимемо про мільйони загублених життів наших співвітчизників та маємо надію, що в майбутньому подібні трагедії не повторяться”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер