<

Працівникам Іваничівського Житлово-комунального господарства не платять зарплату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:52 | 29.06.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
2004
/ коментарів 5

Вже кілька місяців у Виробничого управління житлово-комунального господарства Іваничівської громади виникають проблеми з оплатою праці. Підприємство наразі переживає скрутні часи й ледве зводить кінці з кінцями.

Про проблеми ЖКГ неодноразово говорила і голова громади Лідія Томашевська під час пленарних засідань.

За її словами було зрозуміло, що підприємство опинилося у скрутній ситуації і саме не може з неї вибратися. Коштів, які заробляє ЖКГ, і тих, які отримує з бюджету громади, не вистачає навіть на зарплату працівникам.

Однак, про конкретну суму заборгованості і чому власне й виникла ця проблема у Виробничому управлінні ніде не йшлося.

Лідія Томашевська, аби допомогти ЖКГ, навіть ініціювала Проєкт рішення «Про проведення зовнішнього аудиту», яке б дозволило залучити незалежних фахівців і напрацювати шляхи виходу з кризи. І депутати підтримали його. Але, перевірку чомусь і досі не провели.

А в кінці травня в ЖКГ ще й змінився начальник. Попередній Петро Крась, ніби то, звільнився за станом здоров’я, а на зміну йому прийшов колишній працівник поліції Олександр Істомін.

Що цікаво, і колишній очільник Житлово-комунального господарства, і теперішній, незважаючи на неодноразові прохання журналістів БУГу, коментувати ситуацію з заборгованістю по зарплатам на підприємстві відмовлялися.

Олександр Істомін лише зауважив, що борг із зарплати частково погашають.

Та працівники ЖКГ нарікають, що борг наразі – чималий. І як їм бути в цій ситуації вони не знають. І звільнятись бояться, бо знайти нову роботу в громаді зараз дуже важко, і годувати сім’ї й оплачувати комунальні послуги без грошей теж не можливо.




коментарів: 5
  1. Всі винні, крім голови ОТГ, не знала ні про що біна, аудит призначила. Хай по своїх аудит проведе, земельку поверне – там явно корупційних складових в її підлеглих тьма. Декому на землю спуститись треба, і працювати самій почати – замів куча (навіщо, що роблять!???) та і сам апарат відсотків на 70 розігнати треба. Кучу цих нероб кормить і ВУЖКГ, однак заборгованості тільки в праціників комунального господарства.

  2. Аудит треба було проводити ще на початку каденції, пустословство……
    Працює по старінці , головна надія щоб побільше намутити і свалити, як попєрєднікі, ВУЖКГ з такою ціною на воду має бути надприбутковою організацією, вода дороща ніж в Києві на 40%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер