<

Пожежний автомобіль, подарований поляками, уже доставлений в Іваничі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:52 | 11.12.2017 / Іваничі /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Іваничівська селищна рада і гміна Консковоля Республіки Польща уклали договір про співпрацю, першими плодами якої став подарунок іваничівцям пожежний автомобіль. 

Пожежний автомобіль перетнув кордон України і запаркувався в гаражі 18-ої пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України селища Іваничі.

Як повідомив начальник частини Олександр Хом’як, автомобіль пройшов розмитнення, воно було безкоштовним.

Працівники ознайомилися з технікою і залишилися задоволеними подарунком, відзначивши, що з таким автомобілем ефективність роботи при гасінні пожежі буде значно вищою.

Зараз ми відправили документи в Київ на постановку автмобіля на військовий облік, так як пожежна частина воєнізована. Машина буде на українських військових номерах.

 Попередньо ми домовлялися, що до кінця грудня наші польські партнери приїдуть в Іваничі і на зустрічі з працівниками 18-ої пожежної рятувальної частини урочисто передадуть цей автомобіль новим власникам на українській стороні, – повідомив заступник селищного голови Микола Пасевич.




коментарів: 3
  1. На тобі небаже, що мені не гоже. Вангую за рік – розвалиться. Федя буде відрами свій півр гасити

  2. А собаченяткам все не так, скавулять та скавулять,а самі палець в палець не вдарили,окрім того щоб під ніками писати всіляку гидоту,фейсбучні активісти )))))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Вересня, П’ятниця
26 Вересня, Четвер