<

Повідомили, які місцеві дороги Іваничівщини ремонтуватимуть цього року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:24 | 20.02.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
2824
/ коментарів 7

Цьогоріч на території Іваничівської громади відремонтують найбільш розбиті частини місцевих доріг. Принаймні це пообіцяла очільниця громади Лідія Томашевська.

Так під час позачергової сесії селищної ради, яка відбулася 18-го лютого, голова громади запевнила, що дороги, які наразі перебувають в найгіршому стані, ремонтуватимуть впродовж цього року. Вона визнала: дороги загального користування місцевого значення перебувають в незадовільному стані, що створює незручності для жителів.

Томашевська розповіла про результати робочої зустрічі з представниками ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», під час якої окреслили плани щодо ремонту та утримання доріг у 2022 році.

За її словами, цього року відремонтують автомобільні дороги С 030325 Грибовиця-Соснина та С 030301 Іваничі-Долинка. Також планують провести ямковий ремонт вулиці Шевченка та частини дороги Іваничі-Бубнів в Іваничах, в районі цукрового заводу. Ще хочуть зробити грейдерування та часткове підсипання щебенем доріг загального користування місцевого значення Мишів-Іванівка та Древині-Лугове.

Окрім цього, цьогоріч хочуть розробити проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт автомобільної дороги О 030320 Іваничі-Заболотці-Литовеж км 2+500 до км 11+700 Іваничівського району відрізок дороги протяжністю 2,5 км, яка проходить через вулицю Тарасова в Іваничах. Потому планують провести відкриті торги та відремонтувати дорогу усією протяжністю.





коментарів: 7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок