<

Потрібно 60 тисяч гривень: терміново збирають кошти на ремонт авто для іваничівських Захисників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 19.10.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
1572
/ коментарів 6

Якісне справне авто – це можливість врятувати життя солдату і робити смерть ворогам. Наразі триває ремонт трьох авто для військових з Іванич: пікапа Mitsubishi L200 і двох Volkswagen T4.

Про збір повідомила у фейсбуці депутатка Іваничівської селищної ради Катерина Бонюк.

Пікап Mitsubishi L200 добряче постраждав при звільненні Харківщини. На одні лише запчастини пішло вже 25 тис. грн: сальники, пильники, мастило, рульовий маятник, гальмівні колодки, випускні клапани, фільтри, задні гальмівні циліндри, ущільнювальні кільця форсунок, нижня шарова опора і ще багато іншого.

Volkswagen T4, вивозив поранених на Донбасі і став мішенню ворожого танка.

“Живого місця немає, тому міняємо все: задні пружини, амортизатори, гальмівні диски, колодки, супорти, направляючі і ще величезний список. 31 тис 700 грн уже витратили і це лише початок”, – зазначила Катерина.

Ще один Volkswagen T4, якого дуже потребують хлопці, потребує заміни головки мотора, щеплення і підвіски – орієнтовно 40 тисяч гривень.

“Щоб завершити ремонти треба ще мінімум 60 тисяч гривень. Закликаю долучитися. Якщо ви маєте змогу комфортно їздити своїм авто, не забувайте завдяки кому! Допоможемо нашим хлопцям”, – йдеться у повідомленні.

Переказати кошти на ремонт авто для іваничівських Захисників можна за реквізитами:

  • Картка ПриватБанк: 4149 4993 7498 0256
  • Картка Монобанку: 5375 4114 1791 3204




коментарів: 6
  1. Наші Воїни, Найкращі! Ще б ви, довбані слуги були б такі. Продайте на металобрухт свій танк і виженіть свою б….ь голову! Ото буде радість всім! І ще московитів з церков своїх виженіть! А то Волинь, а правлять московити.

  2. Якісне справне авто – це клопоти держави і оборон прому. А не людей яких і так обікрали як могли і вони ще повинні на ремонти скидатися. Ви там на приколі?

  3. Пане Романе, на 99,9% впевнений, що Ви зараз знаходитеся в теплій оселі, де є вода, електроенергія…Побувавши в тій ситуації де був Т4, Ви б негайно змінили свою думку…

  4. томашевська, чула?!
    Лізь під матрас і розв’язуй панчоху, землякам баблосики треба.
    І у шафі на другу полицю зверху не забудь заглянути

  5. Я був у зоні своїм бусом,зараз у госпіталі,машина в майстерні ремонтується за власні кошти…пройшла від малина до Донецька,,,побачила і вона ц я..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер