<

Потрібні медикаменти, теплий одяг, засоби гігієни, продукти і вода: жителів Іванич просять долучатися до збору допомоги ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:14 | 28.02.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
1289
/ Коментарі відсутні

Чимало іваничівців в ці важкі воєнні дні об’єдналися і всіляко допомагають військовослужбовцям, які захищають Україну від окупантів. В селищі організували вже другий пункт прийому продуктів харчування.

Також небайдужі мешканці Іванич плетуть маскувальні сітки і роблять коктейлі Молотова. Допомагають хто і як може.

Нагадаємо, один пункт прийому продуктів харчування діє у приміщенні їдальні колишньої школи-інтернат. Тут збирають допомогу для 14 ОМБР імені Романа Великого.

Ще один волонтерський пункт діє в приміщенні ліцею №2. Там не лише приймають благодійну допомогу для бійців, а й плетуть маскувальні сітки і роблять коктейлі Молотова, які можуть знадобитися для захисту рідної громади.

Люди кажуть, що таким чином не тільки роблять хорошу справу і хоч якось допомагають армії захищати країну, а й заспокоюються і відволікаються від переживань і побоювань. Жителі вірять, що перемога неодмінно буде за Україною.

Волонтери кажуть, що наразі у пункті прийому продуктів харчування є достатня кількість овочів. Проте недостатньо: медикаментів, засобів особистої гігієни, одягу (носки, шапки, теплі кофти та ін), рушників, одіял, рукавиць, одноразового посуду, туалетного паперу, вологих серветок, супів швидкого приготування (мівіни), олії, солі, крупів, борошна, чаю, кави, води бутильованої, печива, сірників та сигарет.

Тож просять інших жителів громади долучатися і теж допомагати. Адже, об’єднавшись, ми не лише допоможемо військовослужбовцям, а й прискоримо їхню перемогу.

Окрім цього, в Іваничах взяли «шефство» над домашніми тваринами, яких власники, виїжджаючи за кордон, змушені були покинути. Волонтери звертаються до усіх небайдужих: якщо кожен виділить по жменьці якихось круп, то назбирається мішок. Принести крупи можна в магазин «Кальдо», що в центрі Іванич. Також можна лишити кілька гривень, за які куплять тваринам кістки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер