<

Помічник нардепа Ігоря Гузя провів прийоми громадян в селах Іваничівщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:06 | 22.10.2018 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

19-го жовтня помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч провів прийоми громадян у Іваничівському районі. Разом із ним працювали керівник приймальні нардепа Тетяна Азаркевич та його помічник Ігор П’ятоха.

Прийоми відбулися в селах Павлівка, Поромів, Литовеж та селищі Іваничі.

Під час прийому громадян у Павлівці до Андрія Бокоча звернулися мешканці села Клопочин щодо облаштування спортивного майданчика в їх населеному пункті. Жителі також зупинились на питаннях ремонту клубу в селі Старосілля, підтримки ГО “Варта Порядку” в селі Павлівка, піднімали проблематику політичної та економічної ситуації у країні.

Найбільш актуальними темами, на які звертали увагу мешканці Іваничівської ОТГ, стали питання субсидій та невеликих пенсій для населення. До помічника нардепа звернулася завідувач ДНЗ “Калинонька” смт. Іваничі Лідія Смаль про допомогу у придбанні пральних машин. Окрім цього, до Андрія Бокоча звернулася жінка щодо надання матеріальної допомоги на лікування племінника. На прийомі громадян не оминули увагою питання доєднання села Грибовиця до Іваничівської ОТГ.

У селі Литовеж з помічником народного депутата зустрілися батьки учнів Мовниківської ЗОШ та працівники навчальної установи. Вони розповіли про ситуацію, яка склалася з навчальним закладом, а саме про наміри влади реорганізувати школу. Колектив виступив проти закриття закладу, в якому навчається 62 учні.

На прийомі піднімали також питання необхідності проведення меліораційних робіт в селі Стара Лішня.

У Поромові людей найбільше турбувала проблема відсутності освітлення на вулиці Тимовського, перекриття Поромівської ЗОШ, доєднання Старолішнянської та Морозовичівської сільрад до Поромівської ОТГ тощо.

Під час прийому громадян були підготовлені звернення щодо вжиття заходів стосовно порушених питань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця