<

Помер ексдиректор Павлівського пивного заводу Микола Пікута

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 20.07.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Перестало битися серце багаторічного директора «Павлівського пивоварного заводу» в Іваничівському районі Миколи Семеновича Пікути.

Про це повідомив у фейсбуці журналіст В’ячеслав Стрий.

«Світла пам’ять щирому українцю – багатолітньому директору Павлівського пивзаводу Миколі Пікуті», – пише він.

Довідково:

Волинь нагадує, як з нагоди 70-річчя Миколи Пікути В’ячеслав Стрий на сторінках газети:

«Майже сорок років трудового стажу за плечима голови ВАТ «Павлівський пивоварний завод» Іваничівського району Миколи Семеновича Пікути. До цього він працював директором консервного заводу, заступником голови райвиконкому.

Чи не найбільше проявився його талант здібного керівника й хорошого організатора виробництва на цій посаді. Умудрений життєвим досвідом, Микола Пікута зумів одне із найвідсталіших підприємств модернізувати, газифікувати і вивести в число кращих. Тут, крім пива, уперше в Україні стали виготовляти мінеральну воду «Йоданка Павлівська», фруктові води на натуральній основі.

Підприємство — учасник багатьох всеукраїнських і міжнародних виставок, його продукція удостоєна численних дипломів і медалей. А «Йоданка Павлівська» нагороджена загальнонаціональним знаком якості «Вища проба».

За даними Волинської торгово-промислової палати, Павлівський пивзавод був приватизований у 1995 році. Після цього зусиллями Миколи Пікути у його цехах встановлене нове сучасне обладнання. Завдяки наявності власних артезіанських свердловин 1996 рік ознаменувався початком виробництва нової продуктової лінійки – мінеральної води «Йоданка Павлівська». Це стало новим етапом розвитку компанії. Наразі вона випускається в 6 різних упаковках. «Йоданка Павлівська» – унікальний природний засіб, призначений для вирішення проблеми йододефіциту в організмі людини.

Крім мінеральної води, Павлівський пивзавод випускає два види живого пива.

Нині підприємство очолює син Миколи Пікути – Юрій Пікута.

Інтернет-видання “БУГ” приносить щирі співчуття родині та близьким Миколи Пікути!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер