<

Політичні контрасти: Іваничівським районом керуватимуть “свободівець” та екс-регіонал?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:38 | 23.03.2016 / Іваничі / , /
Перегляди
17
/ коментарів 7

За останніми даними, колишній член Партії Регіонів Микола Кривонюк готується до призначення його головою РДА у Іваничівський район.

Довіра обласного керівництва на чолі з Гунчиком до “регіоналів”, очевидно, не просто слова. Після декількох гучних скандалів, зокрема у червні минулого року щодо можливого призначення керівником Волинськрої митниці члена команди Януковича Микитюка, якого лобіював голова ОДА, а також щодо діяльності керівника управління Держгеокадастру області Василенка, Гунчик продовжує розглядати кандидатури екс-регіоналів на керівних посадах. Історія має своє продовження у Іваничівському районі, де, за останньою інформацією, головою РДА стане Микола Кривонюк.

Микола Павлович Кривонюк, у минулому голова сільської ради села Литовеж, став членом Партії Регіонів 27-го листопада 2013 року.

12895288_10207844157133770_1014294405_n
12895316_10207844156933765_1971387739_n

На місцевих виборах 2015-го року  був у списках БПП. Зараз працює провідним спеціалістом-державно екологічним інспектором Державної обласної екологічної інспекції у Волинській області. Про можливе призначення Кривонюка на посаду голови РДА інтернет-видання “БУГ” повідомляло у рубриці Чутки над БУГом.

У попереднього голови Іваничівської РДА, “свободівця” Андрія Бадзюня із губернатором Володимиром Гунчиком співпраці не вийшло. Зараз він очолює посаду голови районної ради.

Цікаво, що Бадзюнь був одним із організаторів Іваничівського майдану, під час Революції гідності активно виступав за повалення режиму Януковича. Пам’ятають Іваничі і Народне віче, метою якого було донести до громадян правду про справи в районі. Опозиційний актив тодішньої влади викривав усі недоліки районного керівництва та місцевої преси, яка, на думку опозиціонерів, перетворилась у рупор Партії регіонів. Перед людьми зачитували прізвища членів ПР із закликом принести вибачення перед громадою.

Інтернет-видання “БУГ” і надалі  інформуватиме про нові призначення у Іваничівському районі та надаватиме оперативну інформацію.




коментарів: 7
  1. Що дивного? В Іваничівській РДА, на даний час, на керівних посадах працюють екс-регіоналки: ЄдинакЄ.С. та Шльома О.П.!!!!! Перефарбувались?!

  2. Принцип контрасту відіграє важливу роль у людському сприйнятті. Цей принцип впливає на те, якою ми бачимо різницю між двома предметами, які представляються один після другого. Якщо другий предмет явно відрізняється від першого, то люди схильні перебільшувати їх відмінність. Якщо, скажімо, ми споча¬тку піднімемо легкий предмет, а потім – важкий, то другий пред¬мет ми будемо оцінювати як більш важкий, ніж якби ми підняли його, не намагаючись спочатку підняти легкий. Так і в політиці.
    Але у Іваничівському районі саме такого контрасту, який описано у статті, більш за все не буде. Це вже, не останні, а передостанні дані. «На верхах» на цю посаду підбираються вже нові кандидатури.

  3. А Жук і Шумська хіба не були членами або прихильниками злочинного режиму. Чи вони при ньому не працювали?

    • Вони і тоді не працювали ,і зараз теж не сказати би, що працюють.
      Бо коли в районі в садочках дітей луплять – то то не робота.

  4. Кривонюк прізвище козацьке але як заведено в козаків мало б відповідати людині. Кривим його зробила не хвороба, а ласа натура до хабарів. Часто люди не розуміють про статки дрібних посадовців, але Микола вам про усе розкаже на свому прикладі, як взяти хабар у трьох підприємців за одну ділянку і потім вимагати ще потакій сумі знов у
    трьох коментарі для цікавих надам.

  5. Політика в Іваничах, це як опера на хуторі. Хто б там не був при владі там нічого не змінюється. Бізнесу не має, і його там і бачити особливо ніхто не хоче. Головне державні установи, які проїдають податки. Не повинно бути ніякого Іваничівського району, його потрібно приєднати до Нововолинська чи Володимира чи Горохова. Скоротити усі пільги. Можливо люди тоді перестануть байдикувати і почнуть працювати, а не спиватися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер