<

Поки жінка пиячила, її донька понад два тижні не ходила в дитсадочок: в Іваничах судили горе-матір

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:28 | 14.10.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
2073
/ Коментарі відсутні

В Іваничах покарали матір, яка зловживала алкогольними напоями та погано виконувала батьківські обов’язки. На жінку склали адмінпротокол і в результаті справу розглядав суд.

Відповідно до матеріалів справи, 1-го жовтня під час профілактичного рейду поліцейські перевірили інформацію, яку отримали в телефонному режимі, щодо місцевої родини. Виявилось, що відомості про зловживання обома батьками чотирьохрічної дитини алкогольними напоями правдиві. Про це йдеться в постанові Іваничівського районного суду від 6-го жовтня.

Також правоохоронці встановили, що батьки пиячать протягом тривалого часу, а дівчинка з 16-го вересня не відвідувала дитсадочок. Вихователям вийти на зв’язок з батьками та з’ясувати причини відсутності дитини у закладі не вдалось.

Відтак, на маму дитини склали адмінпротокол про притягнення до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

В судовому засіданні матір свою вину у вчиненому визнала лише частково та запевнила, що добре виховує свою дитину. За її словами, в дитсадок донька не ходить, бо хворіє, а вона самостійно займається її лікуванням. Спиртними напоями вона, мовляв, не зловживає.

Дослідивши матеріали справи, суд визнав матір винною та наклав на неї адміністративне стягнення у виді попередження. Також їй доведеться сплатити в дохід держави 454 гривні судових витрат.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок