<

Побили, зв’язали та пограбували двох жінок на Іваничівщині: мешканцю Грузії за розбій хочуть подовжити термін ув’язнення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:35 | 9.12.2019 / Іваничі / , /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

26-річного громадянина Республіки Грузія замість 13-ти років, можуть посадити за ґрати на 15 років за розбій у селі Морозовичі Іваничівського району, які у 2017-му році побили, зв’язали та винесли з будинку кошти та коштовності на 1,5 мільйона гривень.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Прокуратура Волинської області оскаржить вирок Нововолинського міського суду, яким 26-річному громадянину Республіки Грузія, визнаному винним у незаконному поводженні зі зброєю та розбої, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з проникненням у житло, спрямованому на заволодіння майном у особливо великих розмірах, призначено покарання у виді 13 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Над ранок 23 березня 2017 року молодик зі ще двома особами, матеріали щодо яких виділені в окреме провадження, прихопивши з собою усе необхідне для вчинення злочину, розбили вікно у будинку в селі Морозовичі Іваничівського району, проникли у помешкання й напали на двох жінок, які там перебували.

Побивши й зв’язавши їх скотчем, нападники виламали зі стіни сейф, заволоділи грішми й ювелірними виробами на суму майже 1,5 мільйона гривень та втекли.

Наприкінці квітня 2017 року молодика затримали правоохоронці на Харківщині, вилучивши у нього при цьому пістолет Макарова з набоями. Відтоді він перебуває під вартою.

Оскаржуючи вирок суду першої інстанції, прокурори наполягатимуть на призначенні йому покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Один зі спільників нападника перебуває в розшуку, особу іншого встановлюють.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця