<

Після того, як атовець з Іванич заніс заяву в прокуратуру, голова громади пішла у відпустку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:13 | 31.01.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
15970
/ коментарі 2

Голова Іваничівської селищної ради Лідія Томашевська пішла у відпустку. На посаді її не буде 42 дні. Трапилося це одразу після того, як атовець Віталій Пасічник, на якого виділили земельну ділянку без його відома, написав заяву у прокуратуру та ДБР.

Рішення “Про надання щорічної відпустки селищному голові” розглянули і погодили депутати під час сесії 28-го січня.

Відпочити Томашевська вирішила відразу після завершення лікарняного, на якому перебувала більше ніж тиждень. І використати вирішила відразу увесь термін відпустки, а відповідно до законодавства, це 42 календарних дні: щорічна основна – 27 днів і додаткова – 15 днів.

Що цікаво, лікарняний і відпустка Лідії Томашевської чомусь збіглися зі скандалом щодо повторного і незаконного виділення земельної ділянки атовцю.

Нагадаємо, у березні 2021 року ветеран АТО з Іванич Віталій Пасічник звернувся в селищну раду для виділення йому земельної ділянки на ведення сільського господарства. Там заяву прийняли та погодили. Опісля він виготовив документи на проєкт землеустрою. За який заплатив 4 тисячі гривень, 50% йому повернули. Однак при розгляді проєкту, з’ясувалось, що на Пасічнику з 2017 року уже “числиться” одна земельна ділянка площею 1 Га. Проте атовець запевняє, що про цю землю він не знав і жодних документів не підписував. Свої права чоловік тепер відстоюватиме в суді.

Тож цілком ймовірно, що голова селищної ради намагається уникнути відповідальності за скоєне, або ж обдумує, як вийти “сухою із води”.

До слова, у відпустці Томашевська перебуватиме з 31-го січня по 14-те березня.

Виконувати обов’язки голови громади під час відпустки Лідії Томашевської буде секретар ради Володимир Сарабуна.

Читайте також:

Відклали питання до з’ясування усіх обставин: справу атовця з Іванич, якому двічі виділили землю, розглянула земельна комісія




коментарів: 2
  1. Як тільки відчувають посадовці ,що пахне смаленим ,відразу ,або купуюбть лікарняні ,або тікають у відпустку .Так і ця пані .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця