<

«Підвези медика на роботу»: в Павлівській ОТГ закликають долучитися до акції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 1.04.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
0
/ коментарі 2

З 24-го березня 2020 року у Павлівській громаді впроваджено акцію  «Підвези медика на роботу». Метою якої стало щоденне  підвезення  медичних працівників в смт Іваничі та додому.

У зв’язку із карантином і, відповідно, припиненням руху транспортних засобів, виникла гостра потреба доїзду медичних працівників, що проживають на території Павлівської громади, до місця праці –  Іваничівської центральної  районної лікарні. Про це повідомляють на сайті Павлівської ОТГ.

До  благородної справи долучилися місцеві підприємці. Завдяки їхній підтримці було закуплено пальне для  транспортного засобу, що курсує за відповідним графіком. У  перевезенні допомагають і працівники Павлівської пожежної частини.

Оскільки карантинні заходи продовжено до 24-го квітня просимо усіх охочих просять приєднатися до придбання палива на  підвезення медперсоналу.

“З конкретними пропозиціями  просимо звертатися в Павлівську сільську раду (контактна особа Фіть Сергій Ігорьович)”, – йдеться у повідомленні.




коментарів: 2
  1. Це небезпечно,- лікарі на передньому плані, тому наражатись на небезпеку простим громадянам не раджу.

  2. Небезпечно- так , але медиків які на теперішній час на передовій потрібна максимальна допомога від решту людей, якщо вони перестануть бути на робочому місці -що тоді?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер