<

Пес поїв в сусідів каченят: в Іваничах судили власницю тварини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 26.07.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
2499
/ коментарі 2

В Іваничах судили мешканку села Павлівка, собака якої подушила в сусідів свійську птицю. Проте суддя не побачила в діях обвинуваченої ознак правопорушення, а відтак справу закрила.

19-го червня о 22:21 на вулиці Порицькій в селі Павлівка собака місцевої жительки забігла на подвір’я сусідів та з’їла каченят, чим заподіяла матеріальну шкоду. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

На хазяйку тварини склали адміністративний протокол за повторне протягом року порушення правил утримання собаки (ч. 2 ст. 154 КУпАП).

У суді жінка вину свою визнала й просила суворо її не карати.

Однак, вже під час судового засідання стало відомо, що дії власниці собаки не охоплені ч. 2 ст. 154 КУпАП.

Адже, на думку суду, поліцейські не надали жодних засвідчених копій судових рішень про притягнення жінки впродовж останнього року до адміністративної відповідальності за ідентичне правопорушення. І через це доказів, що власниця собаки порушила правила утримання тварини вдруге за рік, не має.

Крім того, згідно із довідкою, наданою Головою Іваничівського районного суду, хазяйка тварини не притягувалась протягом останнього року до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 154 КУпАП.

Відтак, суд закрив провадження у справі жительки Павлівки у зв’язку з відсутністю в її діях складу адміністративного правопорушення.




коментарів: 2
  1. То нехай ця хитра суддя відшкодує матеріальну шкоду замість власниці собаки .Де ,ці ,так звані судді ,купують дипломи ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер