<

Першовересневий дзвоник покликав за парти 66 першокласників Іванич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:49 | 1.09.2021 / Іваничі, Таблоїд / /
Перегляди
2885
/ Коментарі відсутні

1-го вересня у ліцеях Іванич відбулося свято Першого дзвінка, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. А в ліцеї №1 ще й відкрили нову початкову школу, яку створили, доєднавши до навчального закладу колишню школу-інтернат.

Так, на подвір’ї перед ліцеєм №1 на урочисту лінійку зібралися не лише винуватці свята – першокласники і випускники, а й усі школярі та їх рідні.

Директор школи, заслужений вчитель України Марія Шевчик привітала учнів із Днем знань. Вона наголосила, що навчальний рік для вчителів і учнів, це як посівна для хлібороба, який сіє зерно, щоб зібрати врожай хліба, учитель же сіє знання, мудрість, щирість, доброту, взаємоповагу у своїх вихованців, які будуватимуть вільну, незалежну Україну.

Привітала школярів і їх вчителів із початком нового навчального року і голова селищної ради Лідія Томашевська. Вони побажала усім міцного здоров’я, активних трудових буднів й вирости достойними громадянами неньки – України. А також подякувала батькам та педагогам за допомогу, взаєморозуміння та підготовку класних кабінетів до нового навчального року. 

Нагадаємо, цьогоріч до ліцею №1 приєднали приміщення школи-інтернату, яке знаходиться поруч і пустувало, й таким чином створили навчальний комплекс.

Особлива увага була приділена і випускникам ліцею, для яких цей перший дзвоник у рідній школі і перше вересня у ній уже не повториться.

Після завершення урочистостей старшокласники відвели новачків у класні кімнати, де для них перша вчителька провела перший урок.

Уперше тут 1-го вересня сіли за парти 56 учнів. Діти навчатимуться у трьох класах. Їх привели до школи мами і тати, бабусі і дідусі, менші сестрички і братики, які разом з ними прийшли на перший урок.

Вперше шкільний дзвоник пролунав і для 10 першокласників ліцею №2 імені Юрія Лелюкова та востанє для 11 одинадцятикласників цього навчального закладу.

Святкова лінійка тут теж відбулася урочисто. Для когось весело, а для випускників сумно. Адже уже через рік вони покинуть стіни рідної школи.

Детальніше, як пройшов День знань у навчальних закладах Іванич, дивіться у нашому фоторепортажі:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа