<

Першість з шахів та шашок серед працівників освіти у Іваничівському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:00 | 23.01.2015 / Іваничі / , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Зимові канікули проводять весело і корисно не тільки учні шкіл, а й їх учителі. Стали доброю традицією спортивні змагання працівників освіти. 20 січня у приміщенні НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1-гімназія» смт Іваничі відбулися змагання з шашок і шахів. Змагатися за перемогу виявили бажання команди трьох освітніх округів: Павлівського, Іваничівського і Поромівського. Цікаво, що Павлівський освітній округ виставив аж дві команди, які в результаті зайняли призові місця.

У першості району з шахів перше місце посіла команда Іваничівського освітнього округу, друге – освітяни Павлівського освітнього округу. З перемогою поїхала додому і команда Поромівського освітнього округу, яка зайняла почесне третє місце, – пише Відділ освіти Іваничівської РДА

Захоплююча і не менш напружена боротьба точилася за першість з шашок. Тут перемогу виборола команда №2 Павлівського освітнього округу, друге місце по праву дісталося Іваничівському освітньому окрузі, а третє – знову ж таки команда № 1 Павлівського освітнього округу. Найкращим шахістом став Лойко Сергій Іванович, вчитель математики школи – гімназії.

У кожному з видів спорту учасники змагань на основі командного рейтингу були нагороджені грамотами відділу освіти та районної організації Профспілки працівників освіти і науки та грошовими винагородами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа