<

Першість з міні-футболу серед Іваничівських працівників освіти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:29 | 14.01.2015 / Іваничі / , , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

З метою популяризації здорового способу життя, заняття фізичною культурою і спортом, визначення кращих спортсменів серед педагогічних працівників і працівників освітніх установ та навчальних закладів Іваничівського району.

відповідно до наказу відділу освіти Іваничівської райдержадміністрації від 26.12.2014 року № 508 « Про проведення ІІІ Спортивних ігор працівників освіти у 2015 році» 12 січня 2015 року у приміщенні ДЮСШ було проведено спортивні змагання з міні футболу серед працівників освіти. У першості взяли участь чотири команди : дві команди представив Павлівський освітній округ, одна команда була з Поромівського освітнього округу, окремо виступила команда дитячо – юнацької спортивної школи. За результатами суддів перше місце виборола команда Павлівського освітнього округу. Хороші результати показала і команда дитячо – юнацької спортивної школи та в результаті посіла друге місце. Не менш запекла боротьба точилася за третє місце – перемогла команда Поромівського освітнього округу, – повідомляє відділ освіти Іваничівської РДА

Переможців і учасників змагань привітала голова Іваничівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки Маковська Марія Федорівна. Капітанам команд-переможців були вручені грошові винагороди та грамоти відділу освіти та районної організації Профспілки за зайняті місця.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок