<

Пасажирські перевезення, асфальтування доріг, допомога на лікування: з якими проблемами звертались мешканці Іваничивщини до депутатів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 28.10.2021 / Іваничі / /
Перегляди
544
/ Коментарі відсутні

27-го жовтня депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч спільно з депутаткою Іваничівської селищної ради Катериною Бонюк провели зустрічі з мешканцями сіл Лугове, Древині та Іванівка.

Під час спілкування з жителями сіл Іваничівської громади було піднято чимало важливих питань стосовно асфальтування доріг, приміських перевезень, земельних ділянок учасникам АТО та фінансової допомоги на лікування.

Селяни розповіли депутатам про проблеми та зміни, що помітили за рік часу. До слова, у селах також чимало позитивних новин – на оновлених дитячих майданчиках щодня бавляться дітки, згідно розкладу їздять автобуси, що відвозять малечу у садочки, а школярів до навчальних закладів в Мишів та Іваничі.

Жителі села Лугове порушили питання щодо загородження трансформаторної підстанції, що розташована за декілька метрів від дитячого майданчика.

До депутата облради на зустрічі звернувся мешканець села Дривині з проханням допомогти зібрати кошти на лікування. З депутатського фонду Андрій Бокоч пообіцяв виділити певну суму.

Така ж ситуація у селі Іванівка, Андрій Бокоч зазначив, що фінансово допоможе потребуючим та намагатиметься посприяти, аби зменшити суму на операції для жителів даних сіл, надіславши листа до обласної лікарні.

Також селяни скаржились на відсутність залізничного сполучення. Андрій Бокоч розповів, що на сесії облради озвучив запит до Львівської філії “Укрзалізниці”, аби потяги запинялись у селах Іваничівської та Зимнівської громад.

Нагадуємо, на дев’ятій позачерговій сесії Волинської обласної ради депутати підтримали запит №10 від 20-го жовтня Андрія Бокоча щодо відновлення курсування залізничного транспорту, який зупинявся на станціях у селах Зимнівської та Іваничівської громад.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця