<

Освітлення вулиць, транспортне сполучення та ринок землі: жителі Павлівської громади за вирішенням проблем звернулись до Андрія Бокоча

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:18 | 8.07.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
835
/ Коментарі відсутні

Днями помічник народного депутата Ігоря Гузя, депутат облради Андрій Бокоч здійснив виїзний прийом в селах Павлівської громади. Він провів зустрічі у центрах старостинств – Милятині, Переславичах, Завидові, Топилищах, Риковичах та Старому Порицьку.

За вирішенням наболілих проблем до Бокоча звернулося більше 50 людей. Більшість питань, з якими вони прийшли на прийом стосувалися житлово-комунальної та соціальної сфери, а також надання матеріальної допомоги.

Багато уваги місцеві мешканці приділяли стану доріг в селах і їх ремонту, відновленню транспортного сполучення, яке в багатьох селах громади зараз відсутнє, а також проблемам закладів освіти та культури. Зокрема, ремонту покрівель та встановленню нових дверей.

У Завидові порушили питання освітлення вулиць села, якого тут немає.

Звертались жителі сіл і з особистими проблемами – виділення матеріальної допомоги на лікування дитини, відновленння будинку після пожежі, надання слухового апарату. Окрім цього, селяни висловили занепокоєння ринком землі, який нещодавно стартував в Україні. Вони переживають, що у них можуть забрати землю, або ж змусять продати її за безцінь.

Старости та голова громади Андрій Сапожник, які були присутні на усіх зустрічах, запевнили, що роблять усе можливе для покращення благоустрою й інфраструктури в селах, однак коштів місцевого бюджету вистачає не на всі потреби. А тому вони також звернулися до Андрія Бокоча за фінансовою підтримкою.

Андрій Бокоч, у свою чергу, зазначив, що сума наданої допомоги людям та навчальним закладам, які до нього звернулися, залежатиме від суми коштів соцеконому, який виділять на регіон, а також від розміру його депутатського фонду. Однак він запевнив, що розгляне усі звернення і намагатиметься допомогти усім, хто цього потребує.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа