<

Останній дзвінок пролунав у школах Іваничівського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:54 | 27.05.2017 / Іваничі / /
Перегляди
56
/ Коментарі відсутні

26-го травня пролунав останній дзвоник для школярів загальноосвітніх шкіл Іваничівського району.

Вчителі випроводжали в самостійне життя своїх вихованців. Завершення навчального року для наймолодших та учнів середніх класів знаменується не тільки гарними оцінками, а й початком улюблених канікул. Прийшла пора дітям, вчителям, батькам добре відпочити, набратися духовних і фізичних сил після наполегливої спільної праці на нелегкому шляху в Країні Знань.

Привітати вчителів, учнів та їхніх батьків з традиційним шкільним святом до навчальних закладів району прийшли представники виконавчої гілки влади в районі – керівники управлінь, відділів районної державної адміністрації.

Цього святкового дня голова райдержадміністрації Лілія Кревська завітала в НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт. Іваничі та в ЗОШ №2 імені Юрія Лелюкова смт. Іваничі. Привітала учнів шкіл, випускників, вчителів, батьків зі святом останнього дзвоника та вручила подяку голови районної державної адміністрації директорові навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 – гімназія» смт. Іваничі Марії Шевчик за багаторічну плідну педагогічну діяльність, забезпечення високого рівня освітньої підготовки учнівської молоді, вагомий особистий внесок у розвиток освіти в районі.

Такою ж подякою голови районної державної адміністрації нагороджено Наталію Бенев’ят, вчителя української мови та літератури Іваничівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 імені Юрія Лелюкова за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, творчий підхід до реалізації завдань державної політики в галузі освіти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер