<

Оштрафували та заборонили рік кермувати: у Павлівській громаді покарали п’яного водія мотоблоку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 10.07.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
978
/ коментарі 2

Притягнули до адміністративної відповідальності водія мотоблока, який у селі Старосілля керував мотоблоком напідпитку.

Про це стало відомо із постанови суду від 6-го липня, – пише Район Іваничі.

6-го червня о 15:45 в селі Старосілля по вулиці Лесі Українки водій керував мотоблоком «Зубр» в стані алкогольного сп`яніння. Огляд на стан сп`яніння зі згоди водія проводився у встановленому законом порядку за допомогою приладу «Драгер».

Особа, що притягується до адміністративної відповідальності, в судовому засіданні провину визнав, щиро розкаявся, просив суворо не карати.

Встановлено, що винуватість чоловіка у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП підтверджується такими дослідженими доказами: показником технічного приладу Drager Alkotest (результат тесту 3,24 ‰); оптичним диском DVD-R, на якому зафіксовані обставини вчинення чоловіком адміністративного правопорушення.

Суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Призначити порушнику адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.




коментарів: 2
  1. Суддя баран повний- позбавити посвідчення водія, якого не існує в природі для таких транспортних засобів та керування мотомотичкою із об”ємом двигуна до 1,5М3, котра не являється транспортним засобом!!! Оскаржити рішення тупака в дві секунди будь-яким адвокатом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер