<

[ОНОВЛЕНО] Фото дня: в Іваничах на пішоходів щохвилини може впасти бетонна електроопора, яку збила вантажівка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 13.06.2022 / Іваничі, Фото дня / , /
Перегляди
1324
/ коментарі 3

В центрі Іванич на пішоходів в будь-який момент може впасти бетонна електроопора, яка вже «тріщить по швах». Аварійний стовп помітили зранку 13-го червня, попередня причина – аварія.

На “втомлену” опору освітлення навішено лінію електропередачі, тож загроза подвійна, адже, окрім удару людям загрожує ще й удар струмом.

Жителі Іванич нарікають, що півдня з аварійною електроопорою ніхто й нічого не робить. Навіть не обгородили місце аварії.

Люди припускають, що в селищній раді напевно не можуть визначитись на чиєму балансі знаходиться цей стовп і хто саме має його ремонтувати чи замінювати.

Судячи з пошкоджень, опору збив автомобіль. Поліція ситуацію поки не коментує. За джерелами БУГу, камера вуличного спостереження поблизу цього стовпа вже деякий час не працює. За попередніми даними, електроопору збила вантажівка, яка рухалась заднім ходом. Після аварії водій зник з місця ДТП.




коментарів: 3
  1. та шо вам не подобається? ну стоїть трохи криво, але ж не впав? ще 50 років простоїть, знаки тоже хороші, не вицвіли навіть

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер