<

“Ой, серце вкрали”, – занепокоївся депутат Іваничівської селищної ради Василь Ігнатюк?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:32 | 24.04.2017 / Іваничі / /
Перегляди
13
/ коментарів 6

23-го квітня Василь Ігнатюк з Іванич на своїй сторінці у Facebook помістив фотографію з місця, де стояв знак – інсталяція “Я люблю Іваничі” з підписом “Ой, серце вкрали”.

Коментарі не забарилися. З них стало відомо, що дехто у це повірив.

У телефонній розмові селищний голова Федір Войтюк повідомив, що знак зняли працівники комунальної служби, бо на цій ділянці проводяться роботи з благоустрою. По їх закінченню, знак буде встановлено. Зараз він знаходиться у комунальників.

Ще на відкритті інсталяції “Я люблю Іваничі” Федір Войтюк і народний депутат України Ігор Гузь погодили, що цей куточок на перехресті вулиць Грушевського та Банківської потрібно зробити привабливішим. І навіть висловили пропозиції, що саме тут буде зроблено. І ось, з настанням весни, комунальники розпочали роботи.

— Зараз знімається верхній шар грунту з травою, буде завезено трохи землі. Доріжку, яку люди протоптували з весни через цю ділянку, викладуть тротуарною плиткою, решту території засіють низькорослою травою, створивши газони. Буде встановлено дві лавочки. На це депутати селищної ради виділити 30 тисяч гривень. Забереться звідси тумба для оголошень. А трохи пізніше, можливо, на осінь, посадимо декоративні кущі самшиту чи туї. Буде облаштовано щось на зразок клумби, що навпроти залізничного вокзалу. Будуть проведені роботи і знак “Я люблю Іваничі” буде встановлено там, де він стояв, – повідомив заступник селищного голови Микола Пасевич.

Фото з відкриття інсталяції “Я люблю Іваничі”




коментарів: 6
  1. Та що той депутат зробив для селища , окрім обливання брудом селищного голову , не смішіть курей найшли депутата , з якої він партії такий розумний підкажіть хто знає?

  2. Поясніть для чого стежку ще робити??? Лишні кошти викидати. Наші люди такі линиві, що два лишніх кроки не зроблять??? Задум хороший, молодці приємно… А от стежки не потрібно, гарний тротуар виклали, то хай люди і ходять по ньому.А нарахунок Василя то всі знають, що він тільки те і вміє що критикувати.А що він сам зробив для Іванич??? Хтось може чув??? Бо я ні.

  3. розумієте в нас депутати верховної ради всі міліонери доларові.їздять із великим гаманцем і дарують нам різні дорогі яскраві подарунки а такі голови селищної ради привикли прогинатись бо вони родились в СССР.а жінки і дучі тротуаром переживають щоб каблуки не поламати .а Федя просто безхребетний

  4. іваничі для багатьох починаються із автостанції і доріжки по якій виходиш в центр.там після дощу не пройдеш.а голова мабуть любить робити селфі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа