<

Одні відділи ліквідують, інші – створять: з червня зміняться структура і штат Іваничівської селищної ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:26 | 6.03.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
49
/ Коментарі відсутні

Структура і штат Іваничівської селищної ради незабаром зміняться. Деякі відділи ліквідують, інші навпаки створять. Про це повідомили 5-го березня на сесії Іваничівської селищної ради.

Як зазначили, через ліквідацію Іваничівських районної ради та райдержадміністрації виникла необхідність в реорганізації структури та штатної чисельності апарату Іваничівської селищної ради та її виконавчих органів. Адже у зв’язку з цими змінами збільшився об’єм роботи, обов’язків й повноважень відомства.

Так, вже з 1-го червня в селищній раді з’являться «Служба в справах дітей», у якій працюватимуть двоє фахівців та Відділ містобудування та архітектури з двома працівниками. Їх зобов’язали створити Володимир-Волинська прокуратура та Волинська облдержадміністрація.

Окрім цього, в раді реорганізують й інші структурні підрозділи. Три відділи: Загальний, Комунальної власності, земельних відносин, агропромислового розвитку та інфраструктури, а також Гуманітарний ліквідують.

Натомість створять відділ освіти, культури, молоді та спорту з 7-ма працівниками, відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я, у якому буде 4 фахівців, відділ земельних відносин, комунального майна та екології з одним спеціалістом, а ще функціонуватимуть відділ організаційно-інформаційної роботи та господарського забезпечення й відділ соціально-економічного розвитку та інфраструктури.

Також повідомили, що в раді значно скоротиться відділ Бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення. Наразі в ньому працює 15 фахівців, але вже 1-го червня лишиться лише 3 з них.

Окрім цього, під час пленарного засідання проінформували, що у зв’язку зі збільшенням послуг ЦНАПу виникла необхідність введення ставки додаткового спеціаліста.

Незважаючи на усі ці зміни й збільшення кількості структурних підрозділів ради з 6 до 8, штатна чисельність апарату працівників відомства навпаки зменшиться: з 45 до 41. Кількість посадових осіб теж поменшає: з 36 до 34.

Це пояснюється тим, що більшість працівників у новостворених відділах будуть переведенні із ліквідованих підрозділів ради. Зокрема, гуманітарного.

До слова, структура апарату селищної ради станом на 1-ше січня 2021 року складала 45 штатних одиниць. З них 36 – посадові особи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа