<

Нововолинська лікарня не буде обслуговувати жителів Поромівської ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:34 | 18.10.2019 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 20

Управління комунального некомерційного підприємства «Нововолинська центральна міська лікарня» повідомило, що з 21-го жовтня медичне обслуговування для пацієнтів Поромівської громади припиняється і вони будуть перенаправленні на лікування до Іваничівської ЦРЛ.

Про це повідомили на офіційній сторінці Нововолинської ЦМЛ у фейсбук.

Розповіли, що протягом 2019 року в стаціонарних відділеннях лікарні Нововолинська було проліковано 382 жителі Поромівської громади.

В лікарні заявляють, що їхні листи – повідомлення про недостатність виділеного ОТГ грошового забезпечення залишились без будь-яких відповідей і реагувань з боку керівництва Поромівської об’єднаної територіальної громади.

“У зв’язку з використанням виділених Поромівською ОТГ коштів на лікування жителів громади в Нововолинській ЦМЛ та закінченням терміну дії договору від 23.01.2019 року № 20-11-03/2019 « Про медичне обслуговування населення Поромівської ОТГ», відсутністю пропозицій по подальшій співпраці для забезпечення медичної допомоги жителям громади від керівництва Поромівської об’єднаної територіальної громади з 21.10.2019 року медичне обслуговування населення громади припиняється”, – йдеться у повідомленні.

Так, мешканцям даної громади буде забезпечене законодавче право на отримання невідкладної ургентної медичної допомоги з подальшим скеруванням на лікування по місцю виділення Поромівською ОТГ коштів на медичне обслуговування населення (Іваничівська ЦРЛ).

Для вирішення питання подальшого медичного обслуговування в Нововолинській центральній міській лікарні громадянам радять звертатися до керівництва Поромівської об’єднаної територіальної громади




коментарів: 20
  1. до керівництва Поромівської об’єднаної територіальної громади звернутися? Недищук нічого не робить абсолютно

  2. Ото дожились! Сором нововолинцям! Виходить краще обслуговувати порожні ліжка. Виникає питання чи буде у звязку з цим скорочення персоналу. Коли будували лікарню то напевно розраховували обслуговувати не тільки міщан. Не по справедливому якось виходить.

  3. 382 мешканця пролікувались на суму “А ось із Пороміською ОТГ виникли труднощі. Ця громада виділила Нововолинській лікарні 1 мільйон 162 тисячі 110 гривень. Цих коштів вистачає лише на 7 місяців В. Мороз

  4. Завезіть відморозка Мороза до стволу 10ї шахти і розкажіть байку про “Молоду Гвардію”, може тоді старе бидло задумається.
    Принаймі взнає звідки адреналін виділяється… :)

  5. Більшу частину коштів віддали в Іваничі, а лікуватись хочуть у Нововолинську.

  6. В даній ситуації справа не в грошах!!! За те що людям з сіл які довкола Новіка,лікувались,і приходили з своїми болячками до ЦМР бралось завжди чи малі так звані благодійні внески!!! І,так тривало поки мер не задумав приєднати території довкола Нововолинська,в свою чергу Іваничі не хочуть віддавати! От і придумал спосіб як за рахунок люду тиснути на Адмін.Іванич( Це як виходить? Податки з підприємств на яких працюють люди з довколишніх сіл відраховуються в Нововолинськ,але якщо тобі,чи комусь з твоєї родини потрібна термінова допомога,чекай швидку з Іванич??? ” Собератель земель Волинских!”

  7. А це нічого, що майже усі жителі Поромівської ОТГ працюють у Нововолинську і їх податки ідуть у бюджет міста, а не у громаду? Податки, які платить людина не йдуть же ж за місцем реєстрації, ай йдуть у бюджет Нововолинська. Кожен, хто працює на нововолинських підприємствах і платить податки, повністю покриває затрати на так зване користування послугами лікарні. Простий візит до лікаря теж вимірюється мільйонами? Якби на одну особу в лікарні витрачали такі гроші, про які каже Мороз, то у нас медичне обслуговування мало б бути як у Швейцарії чи Ізраїлі.
    Просто чобіт хоче підгребсти під себе і Поромівської ОТГ і шекає шляхи.

  8. А це нічого, що майже усі жителі Поромівської ОТГ працюють у Нововолинську і їх податки ідуть у бюджет міста, а не у громаду? Податки, які платить людина не йдуть же ж за місцем реєстрації, ай йдуть у бюджет Нововолинська. Кожен, хто працює на нововолинських підприємствах і платить податки, повністю покриває затрати на так зване користування послугами лікарні. Простий візит до лікаря теж вимірюється мільйонами? Якби на одну особу в лікарні витрачали такі гроші, про які каже Мороз, то у нас медичне обслуговування мало б бути як у Швейцарії чи Ізраїлі.
    Просто чобіт хоче підгребсти під себе і Поромівську ОТГ і шукає шляхи.

  9. Люди в нас ніколи не було порядку і не буде!!!
    Нікому ми не потрібні ніхто про нас не буде думати і піклуватись окрім нас самих!
    Стидно має бути нашим депутатам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер